22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Tchibo Cafissimo Mini

Tchibo Cafissimo Mini este un espressor ce vine in ajutorul tau in fiecare dimineata, rasfatandu-te cu o cafea proaspata. Usor de utilizat si foarte practic in bucatarie, din punctul meu de vedere, este un model rezonabil, cu care iti poti face treaba destul de bine, de aceea, te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa afli toate detaliile care te intereseaza.

Design

Probabil ca din punct de vedere estetic va atrage cel mai mult partea feminina, avand o carcasa roz. In partea superioara, se afla panoul de control, prin intermediul caruia vei realiza toate setarile dorite. Dimensiunile aparatului sunt de 18 x 29.8 x 22.3 cm (W x D x H) si cantareste 3.7 kg.

Specificatii

Tchibo Cafissimo Mini este un espressor simpatic, prevazut cu o putere de 1500 W cu ajutorul caruia poti prepara un espresso delicios, caffe crema sau cafea la filtru doar prin actionarea unui singur buton. Pentru cafeaua la filtru este necesar sa folosesti capsule Tchibo Cafissimo de culoare albastra, pentru caffe crema capsule Tchibo Cafissimo galbene, pentru espresso capsule Tchibo Cafissimo negre, iar pentru ceai capusle Tchibo Cafissimo verzi.

Pentru reglarea presiunii, aparatul a fost dotat cu sistem de presiune pe trei nivele, astfel incat sa obtii un gust cat mai bun. De asemenea, tava este ajustabila pentru cesti si pahare, astfel incat sa poti aseza cesti de dimensiuni diferite.

Recipientul integrat care va colecta capsulele au o capacitate de aproximativ 4 capsule. In plus, poti programa in mod individual cantitatea de apa, pentru ca bautura sa fie atat de concentrata pe cat iti doresti. Setarile de baza sunt: pentru espresso 40 ml, pentru caffe crema 125 ml, iar pentru cafea la filtru 125 ml.

Rezervorul de apa este detasabil si ofera o capacitate de 650 ml. Se incalzeste foarte rapid, in doar 40 de secunde.

In plus, daca uiti aparatul pornit, dupa 9 minute, se va inchide in mod automat.

Atunci cand este necesara decalcifierea aparatului, vei avertizat prin intermediul unui semnal vizual si va trebui sa activezi functia integrata de decalcifiere automata.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca acest aparat este destul de dragut si prepara bine cafeaua in fiecare dimineata. O parte dintre ei au optat pentru achizitionarea acestuia pentru acasa, iar altii pentru birou. Isi face treaba bine, drept pentru care consdera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Tchibo Cafissimo Mini este un espressor simpatic, simplu de folosit si foarte practic in orice locuinta. Nu ocupa nici foarte mult spatiu pentru ca nu este un aparat mare si care vine la pachet cu o oferta de pret foarte buna, pe care o poti verifica aici.

 

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • design placut
  • usor de folosit
  • cafea aromata
  • functie decalcifiere automata
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *