25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Heinner HVC-V900RD-V2

Heinner HVC-V900RD-V2 este un aspirator foarte interesant ce ar putea reprezenta un real ajutor in locuinta. Curatenia este esentiala in orice locuinta, insa diferenta o face un aparat de calitate, care sa iti usureze efectiv munca. Acesta este si scopul aspiratorului in discutie, asa ca in continuare, vom analiza mai multe detalii.

Design

Este un aspirator placut din punct de vedere estetic, avand o carcasa rosie in combinatie cu argintiu foarte simpatica si moderna. In plus, dispune de un maner ce face ca furtunul sa fie usor si comod de manevrat.

Specificatii

Heinner HVC-V900RD-V2 este un aspirator prevazut cu o putere de aspirare de 180 W, potrivit pentru aspirarea uscata. Puterea de aspirare o poti modifica foarte usor cu ajutorul variatorului de putere. Nu prezinta sac ceea ce, din punctul meu de vedere, constituie un mare avantaj. Nu va atrage costuri ulterioare cu inlocuirea sa, ci il vei curata simplu si rapid, detasandu-l si aruncand murdaria la cosul de gunoi.

Este dotat cu filtru HEPA 11 si filtrare ciclonica, astfel ca va retine eficient particulele de praf in interior, iar aerul eliberat va fi purificat.

Capacitatea de colectare este una suficient de mare, de 2.2 litri, asa ca nu va fi nevoie sa intrerupi sesiunea de curatenie pentru golirea recipientului.

Vine insotit de peria pentru canapea si duza 2 in 1 pentru spatii inguste.

Cablul de alimentare are o lungime de 4.5 metri.

Nivelul de zgomot produs pe cea mai puternica treapta de putere este de 79 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja in timpul functionarii.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca este un produs cu care isi fac treaba foarte bine si nu au intampinat probleme. Au mai adaugat ca recipientul unde este colectata murdaria se curata foarte simplu si rapid, iar accesoriile sunt foarte utile. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte avantajos.

Concluzie

Aspiratorul Heinner HVC-V900RD-V2 este un aparat foarte practic in orice locuinta, care aspira eficient, fiind si destul de usor de manevrat. In plus, nu este nici deranajant din perspectiva nivelului de zgomot, asa ca nu vei avea de ce sa iti faci griji ca iti vei deranja vecinii. Aici poti consulta o oferta de pret foarte buna.

Review pe scurt: Heinner HVC-V900RD-V2

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • raport calitate/pret bun
  • fara sac
  • design placut
  • perie canapea si perie spatii inguste
  • filtru HEPA si filtrare ciclonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *