25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Review Samsung RB38J7530SR

Samsung RB38J7530SR este o combina frigorifica ce ofera o capacitate generoasa si cele mai bune conditii pentru alimentele tale. Cu siguranta este un dintre cele mai performante modele care aduce cu ea o serie de beneficii si avantaje. Mai multe detalii vom discuta in continuare unde vei putea afla tot ceea ce te intereseaza despre produs.

Design

Din punct de vedere estetic, este un aparat frigorific foarte elegant si modern, prevazut cu o carcasa argintie, ceea ce face foarte usor de asortat cu restul electrocasnicelor din bucatarie. Usile sunt prevazute cu manere incorporate, ceea ce ii ofera un plus de eleganta. Deschiderea se realizeaza pe partea dreapta, insa, fiind reversibile, le vei putea monta pe ce parte doresti. Pe usa frigiderului, se afla dispenserul de apa, gratie caruia vei putea avea in permanenta apa rece si proaspata. Dimensiunile aparatului sunt de 192.7 x 59.5 x 65 cm (l x L x A) si cantareste 74.5 kg.

Specificatii

Samsung RB38J7530SR este o combina frigorifica prevazuta cu o capacitate totala de 373 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de 333 kWh.

Cum era si de asteptat, dispune de sistem de racire Full No Frost, care garanteaza impiedicarea formarii ghetii pe peretii interiori ai aparatului. Practic, combina este prevazuta cu niste orificii amplasate la diferite niveluri, prin care sunt emisi curenti fini de aer. Acestia vor putea regla in permanenta umiditatea si echilibreza temperatura in fiecare zona din interiorul aparatului.

Ca si accesorii, combina este dotata cu suport pentru sticle, suport pentru oua si tava pentru gheata.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra alimentelor aflate in interiorul sau, a fost dotata cu iluminare LED.

Nivelul de zgomot produs nu depaseste 39 db, ceea ce demonstreaza ca este o combina eficienta si din acest punct de vedere.

Frigiderul combinei Samsung RB38J7530SR

 • ofera un volum de 243 litri
 • este foarte bine compartimentat, in partea de jos existand doua compartimente suprapuse, unul fiind potrivit pentru alimentele perisabile, iar cel de-al doilea pentru vegetale. In partea de sus, se afla trei rafturi si sticla si unul metalic, unde poti depozita sticle in pozitie orizontala
 • usa frigiderului este prevazuta cu doua suporturi lungi si patru suporturi mai scurte, pe care le poti ajusta in functie de mai multe niveluri. Tot aici, se afla si rezervorul unde vei adauga apa care va fi mentinuta in cele mai bune conditii

Congelatorul combinei Samsung RB38J7530SR

 • prezinta un volum de 130 litri
 • este foarte bine organizat cu ajutorul a trei compartimente inchise, ceea ce iti vor permite sa asezi alimentele in functie de natura lor, pentru a nu mai imprumuta mirosuri si arome intre ele
 • capacitatea de congelare este de 14 kg in decursul a 24 de ore

Pareri de la cumparatori

Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca este extrem de incapatoare, sertarele se culiseaza foarte usor chiar si atunci cand sunt pline. De asemenea, au remaracat ca sertarele si rafturile sunt rezistente, este silentioasa si foarte placuta din punct de vedere estetic. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, Samsung RB38J7530SR este o combina foarte eficienta si incapatoare, ce reuseste sa asigure conditiile optime pentru ca alimentele tale sa fie in maxima siguranta. Imabina perfect partea estetica si cea functioanala, iar rezultatul este pa masura asteptarilor. Aici poti consulta si oferta de pret actuala.

Pareri pe scurt: Samsung RB38J7530SR

9.7

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.7/10

Puncte forte

 • sistem Full No Frost
 • capacitate generoasa
 • compartimentare buna
 • silentioasa
 • dispenser apa

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *