24 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Tefal Compact Power TW3927 este un model de aspirator cu sac ce asigura o putere de aspirare buna si o capacitate generoasa. poate fi o optiune potrivita atat pentru un apartament, cat si pentru o casa. Dar pentru inceput va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Aspiratorul Tefal Compact Power TW3927 este prevazut cu un motor de 750 W si pune la dispozitie o capacitate de colectare de trei litri. Pentru a va simplifica munca si a mentine constante performantele aparatului, el integreaza un indicator care va va avertiza in momentul in care sacul s-a umplut si trebuie golit. Sacul este usor de accesat si il puteti indeparta usor.

Produsul este prevazut cu o pereche de roti de transport destul de mare incat sa il puteti manevra cu usurinta si sa poata trece peste orice obstacol fie ca vorbim despre praguri sau covoare mai inalte.

Totodata, prezinta tub telescopic, perie multifunctionala si sistem de derulare automata a cablului de alimentare. In plus, beneficiaza si de filtru EPA ce permite retinerea particulelor de praf din aer, eliberand ulterior un aer mult mai curat. Lungimea cablului de alimentare este destul de mare, ajunge la 6.2 metri oferind o flexibilitate buna.

Nivelul de zgomot maxim este de 80 dB.

Concluzii si Pareri de la clienti

Tefal Compact Power TW3927 este un aspirator cu sac care se descurca eficient oferind o capacitate generoasa de stocare a murdariei. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de modul in care acest produs isi face treaba si sustin aspira bine atat podelele, cat si covoarele, este usor de manevrat si in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Tefal Compact Power TW3927

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Aspirare eficienta
  • Sac spatios
  • Usor de transportat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *