22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Miele Blizzard CX1 Excellence EcoLine – SKCP3 este un model de aspirator fara sac foarte bun, care are capacitatea de a indepartea eficient murdaria chiar si din profunzimea covoarelor, fiind o alternativa inspirata pentru orice locuinta. Dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare toate informatiile necesare pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Aspiratorul Miele Blizzard CX1 Excellence EcoLine – SKCP3 prezinta o putere de 550 W si  are capacitatea de a face fata oricarui tip de murdarie. Sacul clasic de colectare a murdariei a fost inlocuit cu un recipient foarte ingenios, ce ofera o capacitate de 2 litri. In acelasi timp, aspiratorul este prevazut cu  patru roti ce se pot pivota la 360 de grade, permitand astfel o manevrare usoara si un transport rapid al aparatului dintr-un loc in altul.

Acesta are la baza tehnologia Vortex ce asigura o viteza mare a debitului de peste 100 km/h. Alaturi de duza pentru pardoseala si datorita debitului aerodinamic, aspirator fara sac asgiura performante foarte bune in ceea ce priveste curatenia in locuinta, aspirand cu succes atat particulele fine de praf, cat si murdaria grosiera. Murdaria grosiera ajunge in recipientul de praf transparent, iar particulele fine de praf sunt colectate in container separat cu filtru special.

Senzorii integrati au capacitatea de a masura debitul de aer al filtrului de particule fine Gore Clean Stream, activand in mod automat functia de curatare automata Comfort Clean atunci cand este necesar. Pentru finalizarea procesului, aparatul se opreste din functionare pret de 20 de secunde. Functia Comfort Clean poate fi activata si manual, reusind in acest fel sa asigure performante superioare la curatare.

Recipientul de praf poate fi extras foarte usor, iar intretinerea lui este mult mai simpla decat in cazul sacului clasic. Practic, detasati recipientul, goliti murdaria direct in cosul de gunoi, dupa care atasati la loc.

De asemenea, mai beneficiaza si de derulator automat de cablu si variator de putere. Vine insostit de trei accesorii de inalta calitate precum duza pentru tapiterii, duza pentru spatii inguste si o perie de praf.

In plus, integreaza filtru HEPA ce are capacitatea de a retine particulele de praf si alti alergeni din aer, eliberand ulterior un aer mult mai curat.

Lungimea cablului de alimentare este si ea generoasa, ajunge la 7.5 metri, ceea ce inseamna ca poate atinge o raza de operare de pana la 11 metri. Mai mult decat atat, nu este un aspirator foarte zgomotos precum alte modele, astfel ca nivelul maxim de zgomot inregistrat atinge 73 dB.

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul fara sac Miele Blizzard CX1 Excellence EcoLine – SKCP3 este un produs de inalta calitate, ce asigura performante excelente la aspirare, dovedindu-se a fi o achizitie reusita. Cumparatorii s-au aratat foarte multumiti de el si sustin ca intr-adevar este un aspirator bun. Este construit din materiale de calitate, foarte rezistente, capteaza excelent murdaria si este usor de manevrat. Il reocmanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul cat se poate de corect.

Review pe scurt: Miele Blizzard CX1 Excellence EcoLine - SKCP3

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Putere mare de aspirare
  • Capacitate generoasa de colectare a mrudariei
  • Accesorii utile
  • Usor de manevrat si rezistent

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *