22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Tefal FV9844E0 Ultimate Pure este un fier de calcat interensat care reuseste sa netezeasca foarte bine cutele de pe haine, iar pe de alta parte, este un produs rezistent in timp datorita sistemelor si functiilor pe care le integreaza. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Fierul de calcat Tefal FV9844E0 Ultimate Pure asigura un abur puternic si beneficiaza de protectie impotriva calcarului pentru sesiuni de calcat optimizate. Dispune de tehnologia Micro-Calc Filter ce previne aparitia petelor si reziduurilor, in timp ce aburul variabil de pana la 60 g/min asigura o buna eficienta. Jetul de abur de pana la 250 g/min reusese sa indeparteze si cutele mai dificile.

Gratie noului sistem Micro-Calc Filter aburul este filtrat in proportie de 100% , ceea ce inseamna ca va oferi o buna protectie impotriva depunerilor de calcar. In acelasi timp, putere de 3000 W asigura o incalzire rapida. Talpa Durilium AirGlude Autoclean nu are nevoie de intretinere speciala, datorita functiilor pe care aparatul le integreaza.

Tefal FV9844E0 Ultimate Pure review

Functia de oprire automata face ca fierul sa se opreasca singur dupa circa opt minute de inactivitate daca este lasat in pozitie verticala si dupa 30 de secunde daca este lasat pe talpa. Astfel, ofera un  mod de functionare sigur prevenind incidentele nedorite.

In functie de materialele pe care le aveti de calcat, puteti regla  cantitatea de abur pe care o va emite. In plus, sistemul antipicurare previne scurgerile de apa si riscul aparitiei petelor.

Rezervorul de apa ofera o capacitate destul de mare, de 350 ml, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa intrerupeti periodic sesiunea de calcat pentru a il realimenta.

Concluzii si Pareri de la clienti

Tefal FV9844E0 Ultimate Pure este o alternativa interesanta in materie de fiare de calcat, prevazuta cu functii moderne care optimizeaza procesul de calcat al hainelor. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca produsul isi face treaba foarte bine, netezeste bine tesaturile, este usor de manevrat si faorte rezistent. Talpa alunecata usor pe suprafata hainelor, iar reglarea cantitatii de abur se realizeaza simplu si rapid. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Tefal FV9844E0 Ultimate Pure

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Talpa Durilium AirGlide AUtoclean
  • Jet de abur puternic
  • Funtie de oprire automata
  • Sistem antipicurare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *