25 mai 2024
Statie de calcat fara boiler Tefal Liberty SV7030

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Tefal Liberty SV7030 este o statie de calcat buna ce te va ajuta sa netezesti hainele intr-un timp foarte scurt. In plus, este foarte usor de manevrat, insa mai multe detalii vom discuta in cadrul acestui review.

Statia de calcat  Tefal Liberty SV7030 este prevazuta cu o putere de 2200 W si o preisune a aburului de 5.5 bari. Totodata, debitul aburului ajunge pana la 120 g/min, in timp ce jetul de abur este de 310 g/min. Astfel, poti netezi cu usurinta chiar si cele mai persistente cute. Partea si mai interesanta este ca poti calca fara probleme chiar si pe verticala hainele direct pe umeras.

Rezervorul de apa este detasabil, ceea ce inseamna ca va fi foarte usor de realimentat de fiecare data. In plus, ofera o capacitate suficient de mare incat sa nu fie necesara alimentarea acesteia foarte des.

De precizat ete faptul ca inainte de prima utilizare va trebui amorsata pompa de abur. Astfel, va fi nevoie ca pret de aproximativ 10 minute sa tii apasat butonul de abur. Totodata, statia are nevoie de aproximativ 2 minute pentru a se incalzi si pentru a putea fi folosita.

In plus, daca uiti sa scoti din priza statia, trebuie sa stii ca dupa o anumita perioada de inactivitate, aceasta se va opri in mod automat.

Tefal Liberty SV7030 este prevazuta cu talpa Easy Glinding care permite o buna alunecare pe orice tip de material. In plus, statia prezinta un design compact si un maner foarte confortabil, ce iti va permite o buna manevrare a aparatului.

Dimensiunile acesteia sunt de 23.3 cm latime, 36.1 cm inaltime si 26.9 cm adancime, avand o greutate de 4.17 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt multumiti de modul in care aceasta statie reuseste sa isi faca treaba si sustin ca aluneca foarte bine pe suprafata hainelor, este usor de manevrat si reuseste sa indeparteze cutele foarte rapid. Intr-adevar confirma faptul ca mai intai trebuie amorsata pompa pentru a putea utiliza aburul si chiar pentru a calca pe verticala. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Tefal Liberty SV7030 este o statie de calcat eficienta ce asigura o netezire foarte rapida a cutelor, aluneca foarte usor pe material si este usor de folosit. Clientii se declara multumiti de ea, drept pentru care consideram ca este un produs de incredere.

Statie de calcat fara boiler Tefal Liberty SV7030

Pareri pe scurt: Tefal Liberty SV7030

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de manevrat
  • Calcare pe verticala
  • Incalzire rapida
  • Putere mare a aburului

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *