25 iulie 2024
Fier de calcat Tefal Ultimate FV9788E0

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Tefal Ultimate FV9788E0 este un fier de calcat bun care reuseste sa neteasca foarte bine chiar si cele mai proeminente cute, transformand calcatul intr-o adevarata activitate de relaxare. In plus, este eficient atat in cazul tesaturilor subtiri, cat si in cazul tesaturilor groase.

Fierul de calcat Tefal Ultimate FV9788E0 prezinta o putere de 3000 W, dar si un jet de abur puternic pana la 230 g/min. Astfel, indeparteaza foarte rapid, fara sa fie nevoie sa insisti chiar si cele mai dificile cu te. Mai mult decat atat, cu ajutorul aburului vei putea reimprospata tesatura hainelor. In doar 20 de secunde talpa se incalzeste, iar aparatul poate fi folosit numaidecat.

Colectorul anticalcar reuseste sa capteze particulele de calcar, prevenind astfel acumularea acestora in camera de abur. Astfel, se asigura o durata de utilizare mai mare aparatului.

Datorita tehnologiei Durilium Airglide Autoclean, talpa aluneca foarte usor pe suprafata materialelor asigurand o distributie uniforma a aburului pentru sesiuni de calcat rapide si placaute. Rezervorul de apa are o capcaitate de 350 ml. In plus, cu sistemul antipicurare vei preveni scurgerile de apa pe suprafata hainelor pentru a nu le pata.

In cazul in care ai plecat de acasa, insa ai uitat sa scoti fierul de calcat din priza, trebuie sa stii ca daca l-ai lasat in pozitie orizontala, se va inchide dupa circa 30 de secunde, iar daca l-ai lasat in pozitie verticala se va opri automat dupa 8 minute.

Jetul de abur emis este destul de puternic, de aceea poate fi folosit si pe tesaturi mai groase, fiindca este deopotriva eficient. In plus, se manevreaza usor, manerul fiind foarte confortabil.Totodata, aparatul beneficiaza de un design foarte placut, avand o carcasa gri in combinatie cu visiniu.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest aparat si sustin ca isi face treaba foarte bine, jetul de abur este foarte puternic, iar talpa acestuia aluneca foarte bine pe suprafata hainelor indiferent de material. A reusit sa multumeasca inclusiv pe cei mai pretentiosi si sunt de parere ca este o achizitie buna. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, Tefal Ultimate FV9788E0 este un fier care merita cumparat pentru ca functioneaza excelent, reuseste sa netezeasca inclusiv articolele mai groase si este foarte usor de manevrat. Cumparatorii se declara integral multumiti, ceea ce este foarte important.

Fier de calcat Tefal Ultimate FV9788E0

Review pe scurt: Tefal Ultimate FV9788E0

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Talpa aluneca foarte usor
  • Jet de abur puternic
  • Usor de manevrat
  • Oprire automata

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *