19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Tefal ProExpress Protect GV9221E0 este o statie de calcat cu boiler performanta cu ajutorul careia puteti netezi mai usor cutele de pe haine, dovedindu-se a fi mai eficienta decat un fier de calcat clasic. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Statia de calcat Tefal ProExpress Protect GV9221E0 prezinta o presiune de 7.6 bari si abur variabil de pana la 140 g/min. Jetul de abur atinge 550 g/min fiind excelent pentru indepartarea si celor mai dificile cute. Sistemul exclusiv cu dubla protectie permite calcarea tesaturilor fara sa va faceti griji ca vor aparea scurgeri datorita functiei Antipicurare. Astfel, hainele vor ramane curate, fara pete. Sistemul anti-calcar asigura performante foarte bune pentru o perioada mai mare de timp. In plus, nu mai exista riscul sa deteriorati nicio tesatura fiindca nu este nevoie sa reglati aparatul in functie de tipul tesaturii.

Datorita talpii Durilium AirGlide AutoClean, aparatul aluneca foarte bine pe orice tip de material. Mai mult decat atat, beneficiaza de sistem inteligent de blocare pentru un transport si depozitare mai facila. Mai mult decat atat, beneficiaza si de spatiu de depozitare pentru furtunul de abur.

Recipientul unde adaugati apa poate fi detasat foarte usor, pentru o realimentare simpla. Capacitatea acestuia este de 1.8 litri.

De asemenea, pentru mai multe siguranta, a fost implementat si sistemul de oprire automata care opreste aparatul atunci cand nu este folosit o perioada de timp.

Concluzii si Pareri de la clienti

Statia de calcat Tefal ProExpress Protect GV9221E0 este un model performant, realizat in Franta, care va poate simplifica foarte mult munca. Cumparatorii confirma ca isi face treaba excelent, indeparteaza foarte usor cutele, aluneca perfect pe suprafata hainelor si este usor de manevrat. Fiindca functioneaza ireprosabil, il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Recenzii pe scurt: Tefal ProExpress Protect GV9221E0

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Talpa Durilium Autoclean
  • Sistem anti-picurare si anti-calcar
  • Jet puternic
  • Usor de manevrat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *