22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Star-Light SSIM-516FISS este un model de side by side foarte spatios si bine organizat ce va permite sa depozitati eficient o cantitate generoasa de alimente, timp in care pune la dispozitie o serie de functii si tehnologii inovatoare. Daca este o solutie potrivita si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit si pe care va invitam sa il urmariti in continuare.

Side by side-ul Star-Light SSIM-516FISS ofera o capacitate totala de 516 litri si este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic scazut. Are la baza sistemul de racire No Frost, datorita caruia nu va mai fi nevoie sa dezghetati periodic apartul, economisind astfel timp pretios, iar pe de alta parte, va scuteste de efort.

Totodata, ofera o serie de functii foarte utile care imbunatatesc performantele aparatului reusind sa mentina alimentele in cele mai bune conditii. De pilda, functia super racire este excelenta atunci cand dorim sa racim alimentele proaspat cumparate intr-un timp icat mai scurt. Functia de vacanta este ideala atunci cand suntem plecati mai multe zile de acasa, asigurand un consum energetic minim, o data activata.

Tehnologia Inverter previne pornirea si oprirea repetata a compresorului scazand astfel consumul energetic si crescand durata de viata a compresorului.

Side by Side Star-Light SSIM-516FISS reviewZona frigiderului ofera o capacitate de 334 litri si este prevazuta cu trei rafturi din sticla securizata rezistenta ce poate sustine si vase mai voluminoase, iar in partea de jos, prezinta doua ladite unde puteti depozita fructe si legume. In acelasi timp, pe usa exista cinci suporturi ce va permit sa depozitati sticle, borcane, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Zona congelatorului prezinta o capacitate de 182 litri si este prevazut cu doua rafturi si doua compartimente inchise unde puteti depozita alimente care tind sa aiba un miros mai proeminent. Totodata, si usa acestuia dispune de trei rafturi unde puteti depozita caserole si pachete mai mici. In plus, este prezent si dispenserul de gheata cu ajutorul caruia va puteti racori mai usor si rapid bauturile in sezonul cald.

Prin intermediul termostatului aveti posibilitatea de a regla temperatura atat de la nivelul frigiderului, cat si de la nivelul congelatorului, iar panoul de control poate fi regasit la nivelul usii congelatorului.

In acelasi timp, asigura si un mod de functionare silentios inregistrand cel mult 43 dB.

Prezinta un design elegant, care il face usor de integrat in orice decor cu finisaje din inox. Dimensiunile acestuia sunt de 89.5 cm latime, 74.5 cm adancime si 178.8 cm inaltime, avand o greutate de 108 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Side by side-ul Star-Light SSIM-516FISS este un aparat frigorific performant si modern ce ofera o capacitate de depozitare generoasa si pune la dispozitie o serie de functii interesante foarte utile. Cumparatorii sunt multumiti de eficienta aparatului si sustin ca produsul in cauza isi face treaba excelent si apreciaza faptul ca este bine organizat. Raceste si congeleaza eficient, asigura un consum energetic scazut si un nivel de zgomot insesizabil. Sunt incantati de alegerea facuta si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Star-Light SSIM-516FISS

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem Total No Frost
  • Functie super racire, Vacanta
  • Dozator apa/gheata
  • Bine organizat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *