19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips Essential Care BHD004/00

Cauti un uscator de par care sa iti usuce parul in timp util indiferent de lungimea sa? O idee ar putea fi si uscatorul de par Philips Essential Care BHD004/00, despre care vom discuta in continuare. In timp ce te usuci, iti poti aranja parul sau chiar ii poti oferi volum, asa ca vei afla in continuare toate aceste detalii.

Design

Analizand produsul din aproape in aproape, incepem cu partea estetica. Uscatorul dispune de o carcasa simpatica si moderna, de culoare neagra. Pe maner, se afla butoanele de unde vei porni uscatorul. Poate ca ti se va parea putin mare fata de uscatoarele mai vechi, dar este firesc, cu atat mai mult daca luam in considerare puterea cu care a fost prevazut. Este chiar foarte usor de manevrat.

Specificatii

Philips Essential Care BHD004/00 este un uscator de par ce ofera o putere de 1800 W, obtinand rezultate foarte bune in ceea ce priveste uscarea parului. Este un uscator suficient de puternic, capabil sa iti usuce parul destul de repede.

Dispune de 3 setari pentru reglarea vitezei, astfel incat sa adaptezi fluxul de aer cald, in functie de preferinte.

Jetul de aer rece este eficient in fixarea coafurii, la final.

Daca doresti sa capeti volum, atunci usuca-ti parul cu capul in jos. Insa, daca vrei parul sa fie aranjat si drept, atunci foloseste o perie rotunda si imparte parul in portiuni, uscandu-le pe rand.

Prezinta un cablu destul de lung, ce are o lungime de 1.8 metri.

Parerea clientilor

Uscatorul a fost cumparat atat de femei, cat si de barbati si ambele categorii sustin ca aparatul este eficient, usuca rapid parul si este, intr-adevar, usor de manevrat. Are o putere suficient de mare incat sa asigure o uscare a parului destul de rapida. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Philips Essential Care BHD004/00 este un uscator eficient, ideal pentru uz casnic, potrivit atat pentru femei, cat si pentru barbati, dar nu excludem nici copiii. Este usor de manevrat si vine la pachet cu o oferta de pret interesanta, pe care o poti verifica aici.

 

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • usor de manevrat
  • puternic
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *