22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Bionaire BMT014D

Pentru ca stim ce inseamna disconfortul cauzat de temperaturile caniculare, iti recomandam sa nu fi indiferent cu aceasta problema, si sa iei atitudine. Indiferent ca vorbim despre un aparat de aer conditionat sau despre un ventilator, orice ajutor in casa ta este bine venit. Iar daca te-ai hotarat sa faci o astfel de achizitie, insa nu te-ai putut decide si asupra modelului, nicio problema, noi suntem aici sa iti prezentam fiecare produs de care ai putea fi interesat, iar pe baza informatiilor culese, dar si a experientelor utilizatorilor, iti poti forma o parere obiectiva. Mai departe, vom discuta despre ventilatorul Bionaire BMT014D care ne-a atras atentia si ne-a determinat sa realizam o analiza mai atenta.

Design

Aparatul este prevazut cu un design foarte modern si dragut, astfel ca il poti amplasa atat intr-un living modern, cat si la birou. Totodata, avand dimensiuni destul de reduse, este imposibil sa nu ii gasesti rapid locul. In partea de sus, regasim panoul de control, prin intermediul caruia vei realiza setarile de rigoare.

Specificatii

Micul ventilator Bionaire BMT014D ofera o putere de 35 W si trei trepte de viteza, pentru a putea ajusta puterea in functie de propriul confort resimtit. Avand la dispozitie si functia de oscilatie, incaperea va putea fi racita uniform, prin realizarea de miscari circulare, in timp ce aerul este ventilat.

Gratie functiei de ionizare, aerul va fi improspatat.

Sleep mode va fi activat pe toata durata noptii, oferindu-ti cele mai bune conditii pentru un somn cat mai linistit.

Timer-ul este cel care face posibila programarea momentului in care aparatul isi va relua activitatea si poti opta pentru intervale precum 1, 2, 4 ori chiar 8 ore.

Pe cea mai puternica treapta de ventilare, zgomotul ajunge la 46 dB, insa nu consideram ca este o valoare atat de mare incat sa produca un real disconfort acustic.

Parerea clientilor

Si cumparatorii la randul lor confirma eficienta unui astfel de aparat si vorbesc despre acest model a fi unul cat se poate de practic si eficient, ideal in sezonul cald. Este usor de folosit si au reusit sa ii gaseasca imediat locul, gratie dimensiunilor sale reduse. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este avantajos.

Concluzie

Bionaire BMT014D este un ventilator mic, dar care ofera o eficienta destul de mare, in masura in care reuseste sa asigure cel putin un minim de confort. Prezinta cateva functii interesante, care ii vor creste eficienta acestui aparat si il vor face potrivit pentru diverse tipuri de nevoi. Pentru a verifica si o oferta de pret, nu ezita sa intri aici.

9.1

Pret

8.7/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Puncte forte

  • timer
  • sleep mode
  • ionizare
  • dimensiuni reduse

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *