25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light WFS-1690BL

Iti prezentam un nou model de ventilator de ultima generatie, prevazut cu functii performante, menite sa asigure confortul casei tale. Este vorba despre ventilatorul cu pulverizare apa Star-Light WFS-1690BL ce nu putea trece neobservat, avand in vedere performantele pe care a reusit sa le atinge, dar si clientii multumiti pe care i-a captat. Merita sa vezi macar despre ce este vorba, iar concluziile le poti trage singur.

Design

Aparatul este prevazut cu un design modern si compact, carcasa fiind realizata din plastic, de culoare neagra. Prezinta baza triunghiulara ce ofera o sustinere foarte buna ventilatorului, avand si roti pentru a muta aparatul mai usor.

Panoul de control este amplasat in partea din fata si iti va permite setarea parametrilor.

Dimensiunile aparatului sunt de 43 x 140 x 38 cm (D x H x W) si cantareste 7 kg.

Specificatii

Ventilatorul Star-Light WFS-1690BL prezinta o putere de 90 W si trei trepte de viteza, pentru a putea ajusta puterea in functie de necesitate. In plus, mobila, covoarele sau mochetele nu vor fi afectate in niciun fel din cauza pulverizarii apei sub forma de ceata.

Detine trei moduri de functionare: normal, natural si somn, pe care le vei seta in functie de situatie.

Aparatul este prevazut cu un rezervor de apa ce ofera o capacitate de 3.1 litri. Inregistreaza un consum de 0.22 litri/ora, asadar, aparatul va avea suficiente resurse pentru a functiona continuu timp de 14 ore.

Atunci cand zilele caniculare ne dau mari batai de cap, activitatea de racire a aerului va fi intensificata datorita prezentei acumulatorului de gheata ce are rolul de a raci apa din rezervor.

Functia de odorizare a aerului elima un parfum discret printr-un difuzor.

Timer-ul permite programarea activitatii aparatului in decursul a 12 ore, pentru a putea dormi cu ventilatorul pornit, iar acesta se va inchide automat.

Functia Sleep/Night ofera conditiile potrivite pentru un somn cat mai odihnitor, tinand la distanta variatiile mari de temperatura.

Functia Speed preuspune selectarea automata a vitezei de ventilare, pentru a nu exista diferente mari de temperatura intre diferite zone ale camerei.

Datorita sistemul de indepartare al tantarilor rezolva si aceasta problema cu care aproape toti ne confruntam pe timpul verii.

Functia de ionizare are rolul de a neutraliza bacteriile si alte microorganisme, responsabile pentru mirosurile neplacute.

Avand in vedere faptul ca nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 52.7 dB, nu putem spune ca este un nivel atat de mare incat sa creeze disconfort acustic.

Parerea clientilor

Clientii au acordat calificative foarte bune acestui aparat si le merita pe deplin. Este foarte eficient si racoreste extrem de bine incaparea. Fiecare functie testata s-a dovedit a fi excelenta, astfel ca nu pot decat sa aprecieze raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Daca iti doresti un ventilator performant, dotat cu functii de ultima generatie, atunci, cu siguranta, ti s-ar potrivi ventilatorul Star-Light WFS-1690BL. Prevazut cu cele mai eficiente si utile functii si tehnologii, acesta va fi capabil sa iti ofere conditiile optime pentru a suporta temperaturile caniculare mai usor. In plus, raportat la calitatea sa, pretul la care il poti achizitiona este chiar bun si il poti verifica aici.

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • pulverizare apa
  • functie anti-tantari, ionizare
  • timer, sleep/night mode
  • putere mare

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *