13 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Rowenta Classic VU6140

Ei bine, prezenta unui aparat de aer conditionat sau a unui ventilator a devenit indispensabila, fiindca temperaturile ridicate au devenit din ce in ce mai dificil de suportat. Atunci, recomandam sa te orientezi asupra celui mai potrivit aparat, iar in cadrul acestui material, vom dezbate specificatiile si caracteristicile ventilatorului turn Rowenta Classic VU6140.

Design

Ventilatorul prezinta un design modern, avand forma de turn, ceea ce este mai putin obisnuit pentru un ventilator, motiv pentru care, putem spune ca din acest punct de vedere, este deosebit. Vei regasi in partea de sus si panoul de comanda prin intermediul caruia vei realiza setarile dorite.

Specificatii

Rowenta Classic VU6140 este un ventilator turn ce inregistreaza o putere de 50 W si trei trepte de viteza, pentru a le adapta in functie de propriul confort. In plus, datorita functiei de oscilatie, incaperea poate fi racorita uniform, doar activand aceasta functie.

Gratie timer-ului din dotare, vei putea programa oprirea aparatului pana la 120 de minute.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de acest aparat si sunt de parere ca isi face treaba foarte bine. Este usor de utilizat si considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Suntem de parere ca ventilatorul turn Rowenta Classic VU6140 este un aparat foarte practic, dar si elegant, astfel ca va fi potrivit atat pentru un living modern, cat si pentru un birou. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret foarte avantajoasa, nu ezita sa intri aici.

8.8

Pret

8.5/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • design elegant
  • timer

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *