25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Rowenta VU2110

Fiindca se anunta in continuare temperaturi caniculare, ai nevoie de aparate care sa iti readuca confortul. Nu este un moft, ci este o necesitate, cu atat mai mult la birou, cand ai nevoie de cele mai bune conditii pentru a te putea concentra. Afla mai multe despre ventilatorul de birou Rowenta VU2110, solutia salvatoare, in absenta unui aparat de aer conditionat.

Design

Acest model de ventilator a fost prevazut cu un design modern, foarte placut, astfel ca se va integra perfect intr-un birou. La baza aparatului, este amplasat panoul de comanda de unde vei realiza setarile de rigoare.

Specificatii

Rowenta VU2110 este un ventilator de birou  ce detine o putere de 35 W si doua trepte de viteza, potrivite pentru a iti asigura cele mai bune conditii in functie de preferinte. Din punctul nostru de vedere, este un aparat foarte practic pentru un birou si nu numai, fiindca este imposibil sa rezisti fara un sistem de climatizare.

Pe cea mai puternica treapta de viteza, aparatul inregistreaza 41 dB, astfel ca nu va fi un aparat deranjant in timp ce vei lucra la birou.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt multumiti de acest aparat si sustin ca se descurca mai mult decat bine. Totodata, o parte dintre acestia l-au achizitionat pentru racirea dormitoarelor sau living-urilor si sustin ca se descurca excelent chiar si in incaperi cu suprafete de 25 mp. In consecinta, apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Recomandam ventilatorul Rowenta VU2110 drept un aparat foarte practic si eficient in sezonul cald, ce iti va fi intotdeauna la indemana. Este foarte usor de depozitat, in masura in care nu ocupa foarte mult spatiu, iar o parte dintre cumparatori folosesc acest aparat chiar si acasa. Poti verifica aici si o oferta de pret actuala.

9

Pret

8.7/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • 2 trepte de viteza
  • silentios

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *