19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Vortex FT30-B29

La birou caldura devine din ce in ce mai deranjanta, iar randamentul tau tinde spre zero? Atunci trebuie sa faci ceva in aceasta privinta, pentru ca disconfortul creat de temperaturile caniculare este unul foarte mare. Poti apela la un ventilator de birou, iar Vortex FT30-B29 este un model interesant si foarte ieftin.

Design

Fiind un model foarte mic, il poti aseza chiar pe birou. Este prevazut cu un design compact, combinand alb cu albastru. Panoul de comanda este amplasat la baza acestuia.

Specificatii

Vortex FT30-B29 este un ventilator de birou ce ofera o putere de 35 W si trei trepte de viteza pe care le vei adapta in functie de conditii.

Nu prezinta telecomanda, insa daca il vei aseza pe birou probabil ca nu va fi absolut necesara pentru ca vei putea controla aparatul cu un minim de efort.

Nu lipseste din dotare timer-ul care ofera posibilitatea programarii inchiderii aparatului in mod automat, dupa o ora de functionare.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca acest mic ventilator este de mare folos intr-un birou aglomerat care se incalzeste in timpul zilei extrem de mult. Reuseste sa asigure conditii favorabile pentru un randament cat mai crescut. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte avantajos.

Concluzie

Iti propunem pentru birou ventilator Vortex FT30-B29 ce iti va fi de mare ajutor in sezonul canicular. Il poti amplasa chiar pe birou si iti poti adapta treapta de viteza in functie de preferinte. Clientii sunt multumiti de modul de functionare si il recomanda mai departe. Mai mult decat atat, il poti achizitiona de aici la un pret foarte bun.

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.1/10

Design

8.7/10

Puncte forte

  • timer
  • trei trepte de viteza

Puncte slabe

  • lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *