25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Orion OFS-S160

Adapteaza-te conditiilor de afara si recreaza-ti confortul chiar la tine acasa. Este foarte dificil sa suporti temperaturile caniculare fara un aparat de aer conditionat sau, cel putin, un ventilator eficient. Atunci noi iti recomandam sa afli mai multe despre produsele care te intereseaza in cadrul articolelor pe care le-am pregatit. Vom discuta in continuare despre ventilatorul cu picior Orion OFS-S160 pentru ca tu sa poti verifica daca este aparatul potrivit si nevoilor tale.

Design

Design-ul acestui ventilator este unul robust si modern, avand carcasa de culoare alba, astfel ca va fi destul de discret indiferent daca te-ai gandit sa il amplasezi intr-o camera sau chiar la birou. Pe picior, precum in cazul majoritatii ventilatoarelor, panoul de comanda se regaseste pe picior.

Specificatii

Orion OFS-S160 este un ventilator cu picior ce inregistreaza o putere de 45 W si trei trepte de viteza, pentru a adapta puterea aparatului, in functie de conditii si preferinte.

Aparatul este prevazut si cu o functie speciala si anume timer-ul, care ii va oferi aparatului o autonomie destul de buna. Astfel, poti programa activitatea aparatului pe parcursul a 450 de minute, astfel incat sa se opreasca automat.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca aparatul se descurca neasteptat de bine, astfel ca reuseste sa racoreasca eficient incaperea. Desi initial se asteptau la o calitate indoilenica avand in vedere pretul propus, acestia si-au schimbat imediat parerea, dupa ce au inceput sa il utilizeze. Sunt de parere ca raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Orion OFS-S160 este un ventilator foarte ieftin, dar care reuseste sa readuca confortul in orice casa, in sezonul canicular. Este usor de montat si de mutat dintr-o incapere in alta, astfel ca vei putea sa racoresti mai multe camere. In plus, oferta de pret propusa este extrem de avantajoasa si o poti verifica aici.

Recenzii pe scurt: Orion OFS-S160

8.9

Pret

9.2/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.7/10

Puncte forte

  • usor de montat
  • timer

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *