22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Bionaire BASF1516-I

Disconfortul creat de temperaturile ridicate nu este deloc usor de suportat, de aceea ai nevoie de cele mai bune aparate care sa iti ofere cele mai bune conditii. Iar in lipsa unui aparat de aer conditionat, poti apela cu incredere si la un ventilator eficient. Iti prezentam ventilatorul Bionaire BASF1516-I ce ar putea fi de mare folos in sezonul cald.

Design

Acest ventilator este prevazut cu un design foarte modern si elegant, fiind de culoare argintie, se va integra foarte bine in orice tip de incapere l-ai amplasa.

Specificatii

Ventilatorul Bionaire BASF1516-I este prevazut cu o putere de 35 W si trei trepte de viteza, pe care le vei ajusta in functie de preferinte.

Inaltimea acestui aparat este reglabila, ea variind intre 48 si 96 cm, astfel incat aerul sa fie ventilat in pozitia dorita.

Nivelul maxim de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de viteza este de 53 dB, deci nu va fi un nivel suficient de inalt incat sa provoace un real disconfort acustic.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest aparat care se descurca foarte bine chiar si atunci cand termometrele inregistreaza peste 40 de grade Celsius, la umbra. Nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Alege cele mai eficiente produse, cu atat mai mult cand vine vorba de siguranta si confortul tau. Ventilatorul Bionaire BASF1516-I este un aparat destul de eficient si potrivit in sezonul cald, capabil sa iti readuca cele mai bune conditii odata pierdute cu aparitia caniculei. Poti verifica aici si oferta de pret propusa.

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • trei trepte de ventilare
  • design modern

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *