25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Rowenta Ultimate Protect VU4210

Pentru ca temperaturile caniculare reusesc cu brio sa creeze un real disconfort, este timpul sa luam atitudine si sa nu permitem sa ne strice buna dispozitie. Este esential sa cautam cel mai potrivit produs capabil sa ne readuca confortul, de aceea iti recomandam sa apelezi chiar si la un ventilator performant, in lipsa unui aparat de aer conditionat. Si pentru ca ofertele nu intarzie sa apara, care mai de care mai tentante, in esenta, nu toate produsele coincid cu nevoile si pretentiile tale. In continuare, dorim sa iti facem cunostinta cu ventilatorul cu picior Rowenta Ultimate Protect VU4210, un model performant, pe care te poti baza in sezonul cald.

Design

Chiar daca nu este neaparat un indicator relevant in luarea unei decizii, sigur ca nu putem omite nici aspect. Design-ul acestui ventilator este unul cat se poate de placuit, fiind alb in combinatie cu gri. Inaltimea este reglabila intre 115 si 144 cm.

Pe piciorul ventilatorului, se afla panoul de comanda, de unde vei reusi sa realizezi setarile dorite foarte facil.

Specificatii

Rowenta Ultimate Protect VU4210 este un ventilator prevazut cu o putere de 40 W si trei trepte de viteza, pentru a putea ajusta viteza in functie de necesitate, dar si de propriul confort.

Ceea ce in mod evident ne-a atras atentia se refera la functia antitantari pe care o consideram mai mult decat bine venita. In sezonul cald, independent de vointa noastra, tantarii isi fac aparitia, iar disconfortul creat este unul mare. De aceea, consideram un mare avantaj aceasta functie.

Cum este posibil acest lucru? Aparatul dispune de un lichid care asigura o protectie ridicata impotriva tantarilor, timp in care ventilarea ii va spori eficienta.

Bucura-te de o vara fara disconfort termic, dar si fara tantari. Este aparatul ideal mai ales pentru persoanele care dezvolta alergii la ciupiturile de tantari. Unde mai punem si faptul ca tantarii sunt printre insectele care transmit cele mai multe boli?

Parerea clientilor

Clientii sunt mai mult decat incantati de acest aparat, care le-a captat din prima clipa atentia. Si este de inteles, fiindca nu orice model de ventilator este prevazut cu functie anti-tantari. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Suntem de parere ca ventilatorul Rowenta Ultimate Protect VU4210 este un model cat se poate de performant, ce reuseste sa iti readuca in timp util confortul pierdut odata cu aparitia temperaturilor caniculare. Il recomandam tocmai prin prisma eficientei dovedite, iar aici puteti verifica si o oferta de pret actuala.

 

Review pe scurt: Rowenta Ultimate Protect VU4210

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.1/10

Puncte forte

  • functie anti-tantari
  • trei trepte de viteza

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

1 thought on “Ventilator cu picior Rowenta Ultimate Protect VU4210, Antitantari, 40 cm, 3 trepte, Alb/Gri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *