13 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Argo Tulip White

Cauti de ceva timp un ventilator bun, insa nu te-ai putut hotari din cauza gamei variate existente pe piata? Dorim sa iti oferim o mana de ajutor, prin prezentarea tuturor produselor existente pe piata, intr-un mod cat se poate de obiect. In acest sens, vom discuta in cadrul actualului review despre ventilatorul cu picior Argo Tulip White si, totodata, va vom prezenta si opiniile impartasite de actualii cumparatori.

Design

Incepem analiza cu partea estetica si discutam despre un design compact, carcasa fiind de culoare alba. Pe picior, regasim panoul de control si butoanele aferente prin intermediul carora vei realiza setarile dorite. Prezinta urmatoarele dimensiuni: 44 x 133 x 43 cm (D x H x W) si cantareste 4.8 kg.

Specificatii

Argo Tulip White este un ventilator cu picior prevazut cu o putere destul de mare, de 50 W si trei trepte de viteza, ajustabile dupa bunul plac.

Este prezent si timer-ul ce iti va permite sa presetezi activitatea aparatului, in decursul celor 120 minute.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 53 dB, deci putem spune ca este un aparat destul de silentios si nu iti va crea disconfort acustic.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un aparat foarte eficient, silentios care se descurca excelent in racorirea incaperii in sezonul canicular. Este usor de utilizat si il considera o alternativa foarte buna in cazul in care nu exista posibilitatea achizitionarii un aparat de aer conditionat. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Ventilatorul Argo Tulip White este un model de aparat foarte practic, ce inregistreaza o putere suficient de mare, incat sa nu fie nevoie nici macar sa il utilizezi la capacitate maxima. In plus, este silentios si poate fi folosit atat acasa, cat si la birou. Pentru a verifica si o oferta de pret, intra aici.

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • puternic
  • 3 trepte de viteza
  • timer

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *