24 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Zass ZFTR 1603

Cand caldura devine insuportabile, este necesar sa iei atitudine si sa apelezi la cele mai eficiente produse care iti vor restabili confortul. Si mai interesant este faptul ca exista produse pentru toate bugetele, deci ramane sa iti alegi produsul potrivit. Discutam in continuare despre ventilatorul cu picior Zass ZFTR 1603, un aparat de mare folos in sezonul cald.

Design

Este prevazut cu un design destul de simplu, carcasa fiind de culoare alba, astfel ca va fi o prezenta destul de discreta in orice incapere l-ai amplasa. Pe piciorul aparatului, se afla panoul de comanda de unde vei realiza setarile dorite. Masoara 52 x 43 x 140 cm (D x H x W) si cantarete 3.94 kg.

Specificatii

Zass ZFTR 1603 este un ventilator cu picior ce inregistreaza o putere de 50 W, distribuita pe trei trepte de viteza, pe care le vei regla in functie de preferinte si necesitate.

Inaltimea aparatului este reglabila, intre 98 si 130 cm, astfel incat sa il ajustezi dupa cum va fi necesar.

Dispune de timer ce iti va permite sa ii setezi activitatea pentru urmatoarele 8 ore.

Totodata, detine telecomanda ceea ce iti va asigura un control mai rapid si mai facil asupra aparatului.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un aparat de mare folos in sezonul cald pe care il recomanda cu toata incredere. Este extrem de usor de setat si de montat si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Ventilatorul Zass ZFTR 1603 este un aparat foarte eficient, care te poate ajuta sa suporti mai usor temperaturile caniculare, pe care il recomandam. Este accesibil tuturor tipurilor de bugete, iar aici poti verifica o oferta foarte buna.

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.4/10

Puncte forte

  • trei trepte de viteza
  • timer
  • telecomanda

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *