22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Zass ZTF 1201

Indiferent ca obisnuiesti sa petreci mai mult timp acasa sau la serviciu, ai nevoie de cele mai bune conditii pentru a te simti in largul tau. Iar pentru aceasta, ai nevoie de aparatul potrivit pe care il vei descoperi singur, dupa ce vei afla toate informatiile necesare despre produsele vizate. Ventilatorul de birou Zass ZTF 1201 b este un produs la indemana oricui, accesibil tuturor tipurilor de bugete.

Design

Acest model de ventilator este prevazut cu un design placut, avand o carcasa alba. Controlul se realizeaza prin intermediul panoului de control amplasat in partea de jos a piciorului aparatului.

Dimensiunile acestuia sunt de 50 x 30 x 20 cm (D x H x W) avand o greutate de 2.2 kg.

Specificatii

Zass ZTF 1201 este un ventilator de birou ce ofera o putere de 46 W, pe care o vei putea ajusta in functie de trei trepte de viteza. Gratie functiei de oscilatie, camera va fi racorita mai rapid si uniform.

Aparatul a fost prevazut cu elice cu diaemtrul de 30 cm.

Pe cea mai puternica treapta de viteza, aparatul inregistreaza un nivel al zgomotului de 51.7 dB, insa nu este o valoare suficient de mare incat sa fie deranjant pe timpul functionarii.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt de parere ca este un aparat care functioneaza in parametrii optimi, fiind potrivit atat acasa, cat si pentru birou. Cum isi face treaba cat se poate de eficient, clientii au fost multumiti si au apreciat raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Zass ZTF 1201 este un ventilator mic, insa suficient de practic si eficient, incat sa te ajute sa suporti mai usor conditiile climaterice critice. Clientii confirma faptul ca functioneaza foarte bine, ceea ce ii confera un plus de incredere. In plus, aici poti verifica si o oferta de pret foarte avantajoasa pentru acest produs.

8.8

Pret

8.8/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.5/10

Puncte forte

  • 3 trepte de viteza
  • dimensiuni reduse

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *