24 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Orion OFS-S160R

Un ventilator este mai mult decat bine venit in sezonul cald si chiar cred ca este o investitie foarte buna. Totodata, sunt de parere ca este la indemana oricui, investitia pe care o presupune este categoric mai mica decat in cazul in care ai fi achizitionat un aparat de aer conditionat. In continuare, voi realiza o analiza amanuntita a ventilatorului cu picior Orion OFS-S160R pentru a verifica daca este un produs ce ar merita achiztionat.

Design

Ventilatorul este prevazut cu un design compact si modern, astfel ca se va potrivi fie intr-un living elegant, fie la birou. Panoul de control este amplasat pe piciorul aparatului, dar il vei putea controla si cu ajutorul telecomenzii foarte utile cu interfata prietenoasa.

In partea de jos, este prevazut cu baza sub forma de cruce ce ii asigura o stabilitate destul de buna.

Specificatii

Ventilatorul Orion OFS-S160R este prevazut cu o putere de 45 W, pe care o vei regla prin intermediul celor trei trepte de viteza. Functia de oscilatie asigura o racorire uniforma a incaperii.

Datorita timer-ului vei putea programa timpul de oprire al aparatului, fiind posibil pana la 450 de minute.

Parerea clientilor

Clientii considera acest ventilator a fi un model practic, o investitie reusita. Sustin ca functioneaza in parametrii optimi, este usor de montat si nu a creat probleme. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.

Concluzie

Orion OFS-S160R este un ventilator practic si chiar util atat acasa, cat si la birou, de fiecare data cand vei avea nevoie de un plus de confort, atunci cand temperaturile ridicate isi fac simtita prezenta. Totodata, aici gasesti o oferta de pret accesibila.

Review pe scurt: Orion OFS-S160R

8.6

Pret

8.2/10

Calitate

8.4/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • timer
  • telecomanda

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *