22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Argo Ginger White

In sezonul cald, cea mai accesibila alternativa de a suporta mai usor temperaturile caniculare o reprezinta achizitionarea unui aparat de aer conditionat. Si cand spunem accesibil, ne referim din toate perspectivele. Ventilatorul Argo Ginger White este un aparat ce iti poate fi de mare folos, de aceea merita o sansa, sa afli mai multe detalii despre el pentru a te convinge daca ar corespunde si cu nevoile tale.

Design

Aparatul prezinta un design compact si modern, astfel ca se va integra in orice tip de incapere. Panoul de control se afla amplasat la baza aparatului. Dimensiunile acestuia sunt de 44 x 60 x 30 cm (D x H x W), cu o greutate de 2.6 kg.

Specificatii

Argo Ginger White este un ventilator de birou, care inregistreaza o putere de 50 W, pe care o poti ajusta in functie de cele trei trepte de viteza. Totodata, datorita functiei de oscilatie vei putea racori mai rapid si uniform incaperea.

Pe cea mai puternica treapta de viteza, inregistreaza un zgomot de 53 dB, insa nu este suficient de mare incat sa provoace disconfort acustic.

Parerea clientilor

In mare parte, clientii sunt foarte incantati de acest aparat, pentru ca este puternic si functioneaza in parametrii optimi. Este suficient sa selectezi doar puterea 1 sau 2, iar aparatul va sufla destul de puternic aer racoros, incat sa te faca sa uiti de disconfortul termic. Mai apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Consideram ventilatorul Argo Ginger White a fi o investitie foarte buna, pentru ca se descurca foarte bine gratie puterii mari cu care este dotat. Este potrivit atat pentru acasa, cat si pentru birou fiindca ofera in egala masura o eficienta ridicata. Aici poti vizualiza si o oferta de pret tentanta.

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.7/10

Puncte forte

  • putere mare
  • 3 trepte de viteza

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *