22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Argo Lotus

Nu ai de ce sa mai suporti temperaturile ridicate, cand ai la indemana aparatele potrivite sa elimine disconfortul termic. Exista variante de aparate extrem de eficiente pentru fiecare tip de buget, deci nu ai de ce sa iti faci probleme. Noi suntem aici sa iti prezentam fiecare produs ca atare, pentru a putea lua decizia cea mai buna. Te asteptam in continuare sa afli tot ceea ce te intereseaza despre ventilatorul Argo Lotus.

Design

Aparatul dispune de o design modern, finisajele fiind realizate cu foarte multa atentia din partea producatorilor. Regasim panoul de comanda la baza acestuia, fiind de tip digital.

Ventilatorul masoara 47 x 44.5 x 25 cm ( D x H x W) si cantareste 2.92 kg.

Specificatii

Argo Lotus este un ventilator foarte eficient, ce ofera o putere de 50 W si trei trepte de viteza. Sigur ca nu lipseste nici functia de oscilatie, responsabila cu racorirea uniforma a incaperii.

Important de mentionat este faptul ca aparatul este prevazut cu telecomanda, in condiitile in care nu toate ventilatoare sunt dotate cu telecomenzii, o parte dintre ele putand fi controlate doar prin intermediul panoul de control.

Acest model de ventilator este potrivit pentru a fi utilizat atat acasa, cat si la serviciu, pentru ca se descurca excelent.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt de parere ca este un aparat ce merita achizitionat pentru ca este foarte eficient, ofera o putere mare si isi face treaba in parametrii optimi. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Suntem de parere ca ventilatorul Argo Lotus este un aparat eficient, care se descurca foarte bine in orice tip de incapere l-ai amplasa, iar acest lucru se datoreaza tocmai datorita puterii mari de care dispune. Clientii confirma aceste lucruri si acorda calificative foarte bune. Verifica aici si tu o oferta de pret avantajoasa pentru acest produs.

9.1

Pret

8.8/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • putere mare
  • 3 trepte de viteza
  • telecomanda

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *