22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Sunteti in cautarea unui argaz ieftin si bun, dar inca nu v-ati putut hotari asupra unui anumit model? Zanussi ZCG510M1WA ar putea fi o optiune de luat in calcul, dar pentru inceput va propunem sa aflati mai multe informatii utile pentru a va putea forma o parere obiectiva.

Aragazul Zanussi ZCG510M1WA este un model prevazut cu alimentare pe gaz atat la nivelul plitei, cat si la nivelul cuptorului. Plita este prevazuta cu aptru arzatoare – unul mic, doua de dimensiuni medii si unul mare, puterea acestora variind de la 1000 W pana la 3000 W. La nivelul cuptorului, se poate atinge o temperatura de pana la 325 de grade Celsius. Capacitatea acestuia este de 59 de litri, ceea ce va permite sa intreprindeti diverse activitati culinare.

Totodata, prezinta un design destul de simplu, fiind disponibil in varianta alba. In zona frontala, se afla panoul de control prin intermediul caruia puteti porni arzatoarele plitei, dar si cuptorul.

Pentru o functionare sigura, produsul dispune de sistem de siguranta ce opreste imediat alimentarea cu gaz daca flacara este stinsa accidental.

Modelul in discutie masoara 50 cm latime, 60 cm adancime si 85 cm inaltime.

 Concluzii si Pareri de la clienti

Zanussi ZCG510M1WA este un model simplu, dar eficient,foarte rezonabil ca pret de care cumparatorii sunt foarte multumiti. Cumparatorii sunt multumiti de el si de modul in care isi face treaba, apreciind faptul ca se aprinde usor si rapid, flacarile sunt destuld e puternice, iar cuptorul coace bine. Intretinerea lui este facila, iar in ansamblu corespunde cu nevoile sale. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Zanussi ZCG510M1WA

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de siguranta
  • Arzatoare puternice
  • Usor de intretinut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *