22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Arctic AK60365NF+

Arctic AK60365NF+ este o combina frigorifica eficienta, prevazuta cu tehnologii de ultima generatie, ceea ce va asigura conditiile optime pentru alimentele tale. Este suficient de incapatoare si bine organizata, insa te invitam sa ne urmaresti in continuare pentru a afla tot ceea ce te intereseaza despre produsul in cauza.

Design

Combina este prevazuta cu un design simplu si placut, carcasa fiind in totalitate alba. Apreciez la ea faptul ca manerele sunt incorporate ceea ce ii confera un plus de eleganta. Deschiderea standard se realizeaza pe partea dreapta, insa usile fiind reversibile, le poti monta dupa necesitate.

Masoara 185.3 x 59.5 x 65 cm (l x L x A) si cantareste 71 kg.

Specificatii

Arctic AK60365NF+ este o combina frigorifica ce pune la dispozitie o capacitate de 316 litri, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de 336 kWh.

Dispune de sistem de racire No Frost, astfel ca nu vei avea probleme cu depunerile de gheata.

Prezinta o autonomie de 21 de ore, pe care o consider suficient de mare.

Nivelul de zgomot produs nu depaseste 43 dB, astfel ca pot spune ca este destul de silentioasa si nu te va deranja.

Frigiderul combinei frigorifice Arctic AK60365NF+

 • are o capacitate de 219 litri
 • prezinta trei rafturi din sticla securizata foarte rezistente, iar in partea de jos, se afla ladita unde vei putea depozita fructele si legumele
 • usa frigiderului este prevazuta cu trei suporturi din plastic un poti aseza sticle, borcane, recipiente mici si asa mai departe

Congelatorul combinei frigorifice Arctic AK60365NF+

 • are un volum de 97 litri
 • dispune de trei compartimente inchise unde poti depozita alimentele in functie de natura lor, astfel incat sa nu imprumute mirosuri si arome intre ele
 • capacitatea de congelare este de 5 kg in 24 de ore

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca functioneaza perfect si sunt foarte multumiti de alegerea facuta. De asemenea, au adaugat faptul ca este suficient de incapatoare si bine organizata. Considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Arctic AK60365NF+ este o combina frigorifica eficienta, ce asigura conditiile optime pentru alimentele depozitate in interior. Clientii confirma eficeinta sa si se declara multumiti, ceea ce inseamna ca este un produs fiabil. In plus, aici gasesti o oferta de pret foarte buna.

 

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.8/10

Puncte forte

 • organizare buna
 • silentioasa
 • sistem No Frost
 • pret avantajos

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *