22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Hotpoint XH8 T2Z XOJZH

Hotpoint XH8 T2Z XOJZH este o combina frigorifica performanta, capabila sa asigure conditiile optime pentru ca alimentele tale sa fie in permanenta siguranta. Este esential ca aparatul pe care il cumperi sa raceasca eficient interiorul, altfel, alimentele s-ar putea degrada mai rapid. Iti propunem sa faci cunostinta cu acest produs si sa te convingi de eficienta sa!

Design

Din punct de vedere estetic, nu avem ce sa ii reprosam. Dispune de o carcasa foarte eleganta, de culoare argintie. Personal, as fi preferat ca manerele sa fie incorporate, insa nu pot spune ca ar constitui neaparat un dezavantaj. Pe usa superioara, se afla display-ul LED prin intermediul caruia vei regla temperatura.

Dimensiunile combinei sunt de 186 x 60 x 72 cm (L x L x A).

Specificatii

Hotpoint XH8 T2Z XOJZH este o combina frigorifica prevazuta cu o capacitate de 340 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna un consum destul de mic. Producatorii estimeaza consumul anual la 273 kWh.

Dispune de sistem de racire Total No Frost, ceea ce inseamna ca nu te vei confrunta cu depunerile pe gheata in interior. Tehnologia inovatoare Active Oxygen 2.0 elimina intr-o proportie de 90% bacteriile si intr-o proportie de 70% mirosurile neplacute, datorita dispozitivului incorporat ce inaltura moleculele de oxigent activ din cavitatea interioara a combinei.

Interesant este faptul ca detine de suport special pentru sticle unde le vei putea depozita mai bine.

Frigiderul combinei frigorifice Hotpoint XH8 T2Z XOJZH

 • are o capacitate de 235 litri
 • prezinta trei rafturi din sticla securizata, foarte rezistente, iar in partea de jos compartiment pentru fructe si legume si setar special Ultra Fresh Crisper+
 • usa detine patru suporturi unde poti aseza sticle, borcane, recipiente mici si asa mai departe

Congelatorul combinei frigorifice Hotpoint XH8 T2Z XOJZH

 • ofera o capacitate de 105 litri
 • prezinta trei compartimente inchise ce iti permit depozitarea separata a alimentelor, in functie de natura lor
 • capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 10 kg

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca este o combina excelenta prevazuta cu un design deosebit. De asemenea, sunt foarte multumiti de modul in care a fost compartimentata, de spatiu mare pe usa si alarma sonora pentru usa deschisa. Considera o achizitie foarte buna si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Dupa parerea mea, Hotpoint XH8 T2Z XOJZH este o combina ce merita achizitionata intrucat indeplineste toate cerintele, fiind un aparat de inalta calitate. Asigura conditiile optime, functioneaza ireprosabil si prezinta un aspect estetic placut. In plus, aici gasesti o oferta de pret rezonabila.

 

9.5

Pret

9.0/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Puncte forte

 • functii si tehnologii performante
 • sistem Total No Frost
 • organizare foarte buna
 • design placut

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *