19 iulie 2024
Plita incorporabila Arctic ARBG64120SX

Plita incorporabila Arctic ARBG64120SX

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic ARBG64120SX

Te-ai gandit sa inlocuiesti vechiul aragaz cu o plita incorporabila la un pret accesibil? Nu ar fi rau sa iei in calcul plita incorporabila Arctic ARBG64120SX despre care dorim sa discutam pe larg, pentru ca in final sa poti lua o decizie, in functie daca iti satisface cerintele sau nu. In continuare, te asteptam sa ne urmaresti!

Design

In ceea ce priveste design-ul, putem spune ca este o plita clasica, simpla, dar in acelasi timp de bun gust. Poate fi potrivita cu orice tip de mobilier, dar si asortata cu orice nuanta. Butoanele sunt pozitionate lateral, iar fiecare detine cate un design specific, pentru a iti da seama carui arzator corespunde.

Ca si dimensiuni, aceasta detine 8.4 x 58 x 51 cm ( l x L x A) si o greutate de 7.6 kg.

Specificatii

Arctic ARBG64120SX este o plita incorporabila ce detine alimentare pe gaz. Producatorii nu au uitat de sistemul de siguranta, avand in vedere ca detine alimentare pe baza unei resurse inflamabile. Acesta se refera la amplasarea la nivelul fiecarui arzator a cate unei supape, iar in momentul in care flaca se va stinge accidental, alimentarea la gaz se va opri automat. De asemenea, plita este prevazuta cu aprindere electrica.

Acest model de plita este dotata cu patru arzatoare: unul mare, doua normale si unul mic.

Arzatorul cel mare are o putere de 2.9 kW, cele doua normale 2 kW si cel mai mic 1 kW.

De asemenea, este prevazuta cu doua gratare, ceea ce ofera un plus de stabilitate vaselor in timpul gatitului. Aceste gratare sunt detasabile si pot fi curatate foarte usor, chiar si in masina de spalat vase.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt foarte multumiti de aceasta plita, sustinand eficienta sa si faptul ca este de o stabilitate remarcabila. Nu au avut probleme cu ea, ceea ce o face sa fie o plita buna, de incredere. Au apreciat raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Plita incorporabila Arctic ARBG64120SX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Inox este o plita draguta, accesibila si ca functii, dar si ca pret. Nu este pretentioasa si, in general, a multumit clientii. O recomand, iar aici iti las o oferta unde poti consulta pretul.

9.5

Pret

9.7/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • aprindere electrica
  • sistem de siguranta
  • pret avantajos
  • gratare detasabile

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *