19 mai 2024
Side by side Samsung RS7778FHCSR

Side by side Samsung RS7778FHCSR

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung RS7778FHCSR

Revenim de aceasta data cu un nou review despre side by side Samsung RS7778FHCSR despre care ne-am propus sa vorbim in detaliu. De ce un side by side? Pentru ca iti ofera o capacitate de stocare generoasa, cum nu vei putea intalni la niciun alt tip de aparat frigorific. De asemenea, vorbim si de performante si functii remarcabile pe care aceste tipuri de aparate le au in dotare. Si, per ansamblu, consider ca este o investitie care chiar merita.

Desgin

Acest side by side este reprezentat de un design clasic, dar in acelasi timp foarte elegant. Deschiderea usoilor este in oglinda, usa din stanga corespunzand congelatorului, iar cea din dreapta, frigiderului.

Pe usa dins tanga, regasim un display LED, de unde vei putea regla temperatura intregului side by side, evident in mod separat – pentru frigider si congelator.

De asemenea, este prezent si dispenserul de apa si gheata, iar pe usa dreapta se afla minibarul de tipul push-pull.

Specificatii

Samsung RS7778FHCSR este un side by side ce inregistreaza o capacitate totala de 543 litri. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, fiind foarte economic.

Este dotat cu sistem de avertizare sonora, iar in cazul in care vei uita usa deschisa, aceasta va emite un semnal sonor pentru a te atentiona.

Sistemul Twin Cooling Plus se refera la faptul ca frigiderul si congelatorul detin propriul flux de aer, fara a se amesteca mirosurile intre ele.

Sistemul MultiFlow va determina mentinerea unei temperaturi constante in tot compartimentul.

Zona CoolSelect se refera la existenta unui sertar special unde vei putea seta o anumita temperatura pentru a realiza un anumit proces intr-un timp cat se poate de scurt. De exemplu, poti raci rapid bautura sau poti decongela o bucata de carne.

Sistemul de racire este NoFrost, astfel ca nu se va forma gheata pe peretii interiori ai aparatului. Se va mentine un nivel optim al temperaturii si umiditatii.

Frigiderul Samsung RS7778FHCSR

 • inregistreaza o capacitate de 359 litri
 • este prevazut cu 5 rafturi din sticla securizata si foarte rezistenta
 • in partea de jos, regasim lada pentru fructe si legume, unde acestea isi vor pastra prospetimea un timp indelungat
 • usa este si ea foarte bine organizata, astfel ca prezinta patru suporturi, unde vei pastra in deplina siguranta sticle, borcane, oua etc

Congelatorul Samsung RS7778FHCSR

 • detine un volum de 184 litri
 • este organizat pe 4 rafturi din sticla securizata
 • in partea de jos, regasim doua compartimente inchise, pentru alimente care emana mirosuri
 • usa este organizata cu ajutorul a doua suporturi din plastic, unde vei depozita recipiente mai mici

Parerea clientilor

Era de asteptat sa regasim cumparatorii multumiti si nu ne-am inselat. Sustin ca dispune de un spatiu de stocare foarte generos, este silentios si isi face treaba exact asa cum se asteptau. Au estimat raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Side by side Samsung RS7778FHCSR, 543 l, Clasa A++, Full No Frost, Inox este un aparat frigorific foarte eficient din mai multe puncte de vedere: consum de energie, spatiu de stocare, modalitate de functionare. Functioneaza exact asa cum promite si iti permite sa depozitezi foarte multe alimente. Aici poti consulta si o oferta buna.

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.6/10

Puncte forte

 • sistem NoFrost
 • Sistem Twin Cooling Plus
 • Sistem MultiFlow
 • incapator

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *