25 iulie 2024
Cuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic AROIC21100BH este un cuptor electric interesant ce vine la pachet cu un pret foarte accesibil. Poate fi o varianta buna pentru multi utilizatori, insa  mai multe detalii va propunem sa descoperiti in continuare.

Cuptorul incorporabil Arctic AROIC21100BH este prevazut cu alimentare electica, oferind mai multe avantaje. Aici ne referim la coacerea mai rapida, dar si uniforma a alimentare, dar si siguranta in utilizare. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, inregistrand un consum energetic redus.

Ofear o capacitate generoasa de 71 de litri, permitand intreprinderea oricarei activitati culinare. Beneficiaza de o serie de functii utile ce optimizeaza procesul culinar. Functia grill permite prepararea bucatilor mari de carne astfel incat sa devina fragede la interior si crocante la exterior. Timer-ul permite oprirea procesului culinar inainte ca alimentele sa fie preparate in exces. De asemenea, puteti jongla cu sistemele de incalzire superioara si inferioare, in functie de reteta pe care doriti sa o pregatiti.

O alta functie interesanta este cea de curatare Aqua Drop Clean ce utilizeaza aburi, reusind astfel sa inmoaie reziduurile fixate pe peretii aparatului in timpul coacerii. Ulterior, va trebui doar sa reveniti cu o laveta simpla fara sa fie necesara utilizarea de substante speciale.

Din punct de vederte estetic, Arctic AROIC21100BH  prezinta un design placut, fiind disponibil in varianta neagra. Frontal, dispune de trei butoane ce permite reglarea aparatului astfel incat alimentele sa iasa dupa bunul plac. Dimensiunile aparatului sunt de 59.5 cm inaltime, 59.4 cm latime si 54.7 cm adancime, avand o greutate de 29.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Cuptorul Arctic AROIC21100BH  este un model potrivit si pentru cei cu un buget mai restrans oferind un mod de functionare eficient. Este un cuptor destul de cumparat, iar cei care l-au achizitionat sustin ca functioneaza bine, fiind potrivit pentru nevoile lor. Apreciaza faptul ca este spatios si usor de setat, iar in ansamblu, sunt multumiti de alegerea facuta. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este avantajos.

Cuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH

Review pe scurt: Arctic AROIC21100BH 

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.5/10

Functii

8.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de autocuratare Aqua Drop Clean
  • Capacitate generoasa
  • Timer, Grill
  • Clasa de eficienta energetica A

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *