25 iulie 2024
Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GBE)

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Hitachi R-BG410PRU6X(GBE) este o combina frigorifica foarte buna ce imbina latura estetica si cea functionala intr-un mod armonios, obtinand astfel un produs pe masura asteptarilor chiar si a celor mai pretentiosi. Este un model foarte interesant prevazut cu functii utile si un design care se va face, cu siguranta, remarcat.

Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GBE) este prevazuta cu o capacitate totala de 330 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, obtinand astfel un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi aproximat undeva la 219 kWh.

Aparatul beneficiaza de sistem de dezghetare No Frost care previne depunerile de gheata pe peretii aparatului. De asemenea, este dotat cu compresor Invertor Compact ce are o putere mare si este capabil sa asigure o racire foarte buna generand un volum mare de aer racit, puterea putand fi reglata. Dispune si de racire independenta a compartimentelor congelatorului si frigiderului, in conditiile in care un singur ventilator nu reuseste acest lucru. Utilizand doua ventilatoare, aerul rece furnizat de functionarea puternica a invertorului circula mai rapid si mai eficient.

Mai mult decat atat, graite placii de aluminiu, alimentele vor reusi sa inghete mai rapid. Astfel, se vor mentine proaspete un timp indelungat, mentinand aroma. Sunt prezente si functia de congelare rapida care implica utilizarea unui debit puternic deaer inghetat ce determina inghetarea mai rapida a carnii proaspete sau pestele, dar si functia de economisire energie care este ideala in momentul  in care plecati in vacanta. Protectia pentru copii previne dereglarea aparatului de catre cei mici.

 Hitachi R-BG410PRU6X(GBE) organizare

Frigiderul combinei Hitachi R-BG410PRU6X(GBE) dispune de un volum de 215 litri si este prevazut cu trei rafturi realizata din sticla securizata foarte rezistenta ce are capacitatea de a sustine fara probleme chiar si vase voluminoase, compartiment cu temperatura reglabila si compartiment pentru vegetale. In plus, este prezent si un suport special din metal unde veti depozita sticle. Usa frigiderului dispune de 5 rafturi suficient de spatioase unde puteti adauga borcane, recipiente de mici dimensiuni, oua, sosuri si asa mai departe.

Congelatorul combinei Hitachi R-BG410PRU6X(GBE) ofera o capacitate de 115 litri si este organizat cu ajutorul a trei compartimente. Avantajul acestora este ca veti putea depozita alimentele in functie de originea lor, fara a exista riscul sa  imprumute mirosuri si arome intre ele.

Interiorul combinei este prevazut cu sistem de iluminare LED ce ofera o buna vizibilitate asupra continutului. In plus, presupune un mod de functionare destul de silentios inregistrand cel mult 41 dB.

Aparatul beneficiaza de un design foarte elegant, fiind disponibil in varianta beige. In partea superioara, se afla panoul de control prevazut cu butoane touch prin intermediul caruia vom reusi sa setam temperatura atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului.

Dimensiunile modelului analizat sunt de 59.5 cm latime, 65 cm adancime si 190 cm inaltime, avand o greutate de 71 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Hitachi R-BG410PRU6X(GBE) este o combina frigorifica foarte buna careia nu ai avea ce sa ii reprosezi din niciun punct de vedere. Este spatioasa, economica si bine organizata, iar cumparatorii au avut numai cuvinte de lauda la adresa ei. Sustin ca raceste foarte bine atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului, este suficient de incapatoare si arata exceptional, usile fiind realizate din sticla de culoare beige. Sunt de parere ca au facut cea mai buna alegere pentru nevoile lor si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte corect.

Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GBE)

Review pe scurt: Hitachi R-BG410PRU6X(GBE) 

9.9

Pret

9.6/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Functii

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Spatioasa si foarte bine organizata
  • Eficienta energetica
  • Sistem de racire No Frost
  • Functie de congelare rapida, Functie economisire energie

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *