22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Arctic EF6100A+

In apartamentele in care spatiul devine o problema, se impune un model de masina de spalat rufe slim. Masina Arctic EF6100A+ este o varianta foarte interesanta, dar si accesibila, despre care vom discuta in cadrul acestui articol. Chiar daca nu dispune de cele mai avansate tehnologii, ceea ce va putem garanta este eficienta ridicata pe care este capabila sa o ofere.

Design

Este prevazuta cu o carcasa de culoare alba, destul de simpla. Frontal, regasim un buton rotativ, de unde vei selecta programul de spalare, doua butoane de tipul push si cuva pentru detergent. Prezinta urmatoarele dimensiuni: 84 x 60 x 41.5 cm ( l x L x A), cantarind 55 de kg.

Specificatii

Masina de spalat rufe Arctic EF6100A+ detine o capacitate de 6 kg, pe care o consideram mica spre medie. Sigur ca acest aspect depinde de numarul membrilor familiei, dar si de frecventa de spalare. Face parte din clasa de eficienta energetica A+, consumul de resurse fiind unul decent.

Viteza maxima de centrifugare pe care o atinge este de 1000 rpm. Chiar daca exista variante de masini cu viteze de pana la 1400 rpm sau chiar 1600 rpm, cu siguranta nu vei selecta nici macar 1000 rpm. Este o viteza mare, care pentru multe tipuri de tesaturi ar putea fi nepotrivita, provocand degradarea lor.

Poti schimba manual viteza, intre 1000, 800, 600 sau chiar deloc, in functie de cum consideri ca s-ar potrivi.

Arctic EF6100A+ inregistreaza 14 progarme de spalare, ce se adreseaza diverselor tipuri de tesatura, dar si alte nevoi. Acestea pot fi personalizate, schimband viteza de centrifugare, dar si temperatura apei.

Nivelul maxim de zgomot atins in timpul spalarii este de 60 dB, iar in timpul centrifugarii, 76 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca este o masina destul de practica si eficienta care isi face treaba ireprosabil. Spala foarte bine hainele pe care le si stoarce fara probleme. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte avantajos.

Concluzie

Arctic EF6100A+ este o masina de spalat rufe slim, potrivita pentru spatii restranse si bugete limitate. Ofera o eficienta buna in masura in care reuseste sa isi faca treaba fara probleme si a reusit sa multumeasca majoritatea cumparatorilor care nu sunt deloc putini. In plus, oferta de pret este una foarte interesanta si o poti verifica aici.

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

8.9/10

Design

8.5/10

Puncte forte

  • model slim
  • programe diversificate

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *