25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Indesit IWSC51051CECO

Spatiile restranse obliga cumparatorii sa se orienteze catre masini de spalat rufe slim, iar producatorii nu intarzie sa apara cu oferte tentante. Masina de spalat rufe slim Indesit IWSC51051CECO este un model destul de apreciat si bine cotat, motiv pentru care am decis sa ii realizam o analiza atenta pentru a putea verifica daca este produsul potrivit si pentru tine.

Design

Detine un design simplu si compact, fiind prevazuta cu o carcasa alba. Frontal, sunt amplasate butoanele de unde vei selecta programele dorite si cuva pentru detergent. Inregistreaza urmatoarele dimensiuni: 85 x 59.5 x 42 cm (l x L x A).

Specificatii

Masina de spalat rufe Indesit IWSC51051CECO detine o capacitate mica, de 5 kg, potrivita pentru una sau doua persoane. Se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+, consumul de energie electrica fiind unul decent.

Atinge o viteza maxima de centrifugare de 1000 rpm, ceea ce inseamna o valoare rezonabila. De cele mai multe ori, nu vei seta valoarea maxima, fiindca nu ar fi potrivita pentru multe tipuri de tesaturi.

Masina detine 16 programe, ce au in vedere toate tipurile de materiale si alte nevoi speciale. Astfel, va exista program adaptat pentru fiecare culoare, tesatura si chiar poti modifica temperatura sau viteza de centrifugare.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 60 dB la spalare si 76 dB in timpul centrifugarii.

Parerea clientilor

Cumparatorii s-au declarat multumiti de eficienta acestei masini de spalat pe care o recomanda mai departe. Sustin ca detine suficient de multe programe pentru a face o treaba excelenta si se muleaza nevoilor sale. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Masina de spalat rufe Indesit IWSC51051CECO reprezinta o varianta destul de buna pe care ai putea lua-o in calcul, fiindca presupune o eficienta ridicata, la un pret mic, pe care il poti verifica aici. Inregistreaza un numar generos de programe si, in general, isi face treaba cum trebuie, motiv pentru care, cumparatorii sunt multumiti.

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.5/10

Puncte forte

  • model slim
  • programe diversificate

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *