22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Samsung AR12KSWSBWKNZE

Un aparat de aer conditionat foarte bun si o alternativa rentabila pentru tine este reprezentata de Samsung AR12KSWSBWKNZE. Dispune de o capacitate generoasa de racire, respectiv incalzire, fiind eficient in orice incapere l-ai amplasa. In plus, filtrele si functiile de care dispune inregistreaza performante de ultima ora, care iti vor aduce confortul mult dorit.

Design

Unitatea interna dispune de un design modern, iar amplasat pe un perete alb, va fi o prezenta destul de discreta in orice incapere. Masoara 826 mm lungime, 261 mm latime si 261 mm inaltime, cantarind 9.5 kg.

Unitatea externa inregistreaza o lungime de 720 mm, latime de 265 mm si inaltime de 548 mm, cu o greutate de 28.5 kg.

Specificatii

Samsung AR12KSWSBWKNZE este un aparat de aer conditionat ce inregistreaza o capacitate de 12000 BTU, fiind potrivit si pentru spatii mai extinse. Astfel, il vei putea monta in living-uri spatioase sau chiar spatii de tipul open-space. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si clasa A+ pentru modul incalzire. In acest context, discutam despre un consum redus de energie electrica si nu vei avea de ce sa te ingrijorezi in acest sens.

Dispune de tehnologia Inverter care va optimiza activitatea aparatului. In acest sens, compresorul va functiona gradual, iar temperatura dorita va fi atinsa mult mai rapid, ulterior fiind necesara doar mentinerea sa.

Aparatul prezinta filtru performant care va fi capabil sa tina la distanta atat particulele de praf, poluare sau polen, cat si alergenii, virusurile si bacteriile. Astfel, va fi asigurata o purificare totala a aerului.

Poti controla aparatul direct de pe telefonul mobil, indiferent de sistemul de operare – iOS sau Android, fiindca detine tehnologia Wi-fi.

Aparatul va putea fi utilizat in orice sezon fiindca dispune atat de functia racire, cat si cea de incalzire. Pe langa acestea, se adauga urmatoarele functii:

  • Dezumidificare – vizeaza eliminarea umiditatii din aer, principala cauza a formarii mucegaiului.
  • Ventilatie – presupune recircularea aerului si mentinerea constanta a temperaturii interioare.
  • Auto – Restart – presupune reluarea automata a activitatii aparatului, in cazul unei pene de curent, conform ultimelor setari realizate.
  • Auto Clean – permite mentinerea uscata a vaporizatorului, dupa incetarea activitatii aparatului, fara a oferi sansa aparitiei bacteriilor si muecagiului pe suprafata sa, principalele cauze ale mirosurilor neplacute.
  • Sleep/Night Mode – asigura cele mai bune conditii pentru un somn linistit, fara variatii de temperatura. In plus, aparatul va functiona in regim silentios pentru a nu iti perturba somnul.

Nivelul de zgomot maxim atins in timpul functionarii este de 56 dB, astfel ca aceasta valoare nu va fi suficient de mare pentru a te perturba acustic.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de acest aparat care s-a dovedit a fi cu adevarat performant. De asemenea, sustin ca functioneaza excelent atat setat pe modul incalzire, cat si racire, iar functiile completeaza perfect aparatul. Mai mult decat atat, clientii sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Samsung AR12KSWSBWKNZE este un aparat de aer conditionat foarte bun, potrivit pentru suprafete mai mari ce reuseste sa ofere cele mai bune conditii pentru un plus de confort. Dispune de tehnologii si sisteme avansate, iar acest lucru se va resimti din plin, in momentul utilizarii. Pentru o oferta de pret poti intra aici.

9.4

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • tehnologie Inverter
  • control Wi-fi
  • filtru performant
  • eficienta energetica

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *