19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Carrier PC-09HPPD

Fiindca vara a inceput, iar temperaturile toride nu vor intarzia sa apara, ai nevoie de un aparat care sa iti ofere cele mai bune conditii. Daca doresti sa racoresti mai multe incaperi, insa nu dispui de un buget foarte mare pentru a monta cate un aparat in fiecare camera, iti sugeram sa te orientezi catre un aparat de aer conditionat portabil. Discutam astazi despre Carrier PC-09HPPD ce se bucura de aprecierile utilizatorilor.

Design

Din perspectiva design-ului, Carrier PC-09HPPD este un aparat neutru, carcasa fiind una destul de simpla, astfel ca nu iese in evidenta cu nimic. In partea de sus, se afla panoul de comanda de unde vei realiza setarile dorite. Masoara 467 mm lungime, 397 mm latime si 765 mm inaltime, avand o greutate de 30.5 kg.

Specificatii

Carrier PC-09HPPD este un aparat de aer conditionat portabil ce ofera o capacitate de 9000 BTU, fiind potrivit pentru suprafete cuprinse intre 13 si 29 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, atat pe modul incalzire, cat si incalzire, astfel ca va inregistra un consum energetic decent.

Dispune de sistem de filtrare eficient in eliminarea particulelor de praf, poluare si chiar alergeni. Pe de alta parte, nu va tine la distanta virusurile si bacteriile.

Controlul aparatului se va putea realiza de la distanta, datorita telecomenzii cu infrarosu.

Poate fi utilizat atat pe modul de incalzire, cat si racire, iar la acestea se adauga urmatoarele functii:

 • Dezumidificare – tine la distanta umiditatea din aer si, implicit, impiedica formarea mucegaiului.
 • Ventilatie – presupune recircularea aerului si mentine temperatura constanta.
 • Follow me – transforma telecomanda in termostat de camera. Aceasta va trimite in mod continuu feed-back catre unitatea principala, in acest mod fiind mentinuta temperatura camerei constanta.
 • Timer – permite functionarea aparatului pe intervale de timp, independent de prezenta ta.
 • Auto-restart – presupune reluarea automata a activitatii aparatului dupa o eventuala pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Functia de dezghetare automata – se va activa in mod automat doar pe modul incalzire. Presupune pauze de scurta durata, la intervale de timp prestabilite, astfel incat sa nu se piarda confortul si nici resursele energetice.
 • Functia de baleiere – vizeaza distribuirea uniforma a fluxului de aer pentu asigurarea unei temperaturi constante in fiecare perimetru al incaperii.
 • Autodiagnoza – implica semnalizarea unei eventuale probleme aparute la nivel functional si afisarea unui cod specific pe display-ul aparatului, pe care ulterior il vei cauta in manual.
 • Modul Sleep/Night – ofera capacitatea de a iti proteja somnul, de orice factor care l-ar putea perturba. In plus, temperatura va ramane constanta, iar aparatul va rula in regim silentios.

Aparatul atinge un nivel maxim al zgomotului de 52 dB, ceea ce inseamna ca nu va provoca un real disconfort acustic.

Parerea clientilor

Clientii s-au aratat foarte multumiti de eficienta acestui aparat pe care il si recomanda mai departe. Sustin ca isi face treaba excelent si nu au intampinat niciun fel de probleme cu acesta. Il considera printre cele mai bune modele de aparat de aer conditionat portabil de pe piata si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Carrier PC-09HPPD este un aparat portabil care s-a dovedit a fi de departe unul extrem de eficient, multumind integral fiecare client. Asigura cele mai bune conditii atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, indiferent de sezon. In plus, pretul de achizitie este foarte avantajos, raportat la eficienta de care dispune, iar aici poti verifica oferta.

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.7/10

Puncte forte

 • portabil
 • telecomanda termostat
 • functii diversificate

Puncte slabe

 • filtrul nu prevede si eliminarea bacteriilor si virusurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *