25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS

Iti propunem astazi modelul de aparat conditionat Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS care ofera performante ridicate si conditii pe masura. De ce Carrier? Cu o vasta experienta in domeniul sistemele de climatizare, inca din 1902, compania a reusit sa ofere produse de calitate si sa isi fidelizeze cumparatorii. In continuare, vom discuta despre acest aparat pentru a vedea ce potential are si daca este aparatul potrivit si pentru nevoile tale.

Design

Este prevazut cu un desgin destul de discret, avand carcasa alba, se va camufla foarte bine pe un perete in acelasi ton. Prezinta display ascuns ce va afisa temperatura interioara. Totodata detine o lungime de 730 mm, latime de 192 mm si inaltime de 291 mm, cantarind 8 kg.

Pe de alta parte, unitatea externa presupune o lungime de 700 mm, latime 275 mm si inaltime 550 mm, cu o greutate de 23 de kg.

Specificatii

Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS este un aparat de aer conditionat foarte performant, ce inregistreaza o capacitate de 9000 BTU, potrivit pentru suprafete cuprinse intre 18 si 25 mp. De asemenea, inregistreaza un consum de energie electrica foarte redus, astfel ca pentru modul racire este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, iar pentru modul incalzire, clasa A+++.

Dispune de Tehnologia Inverter ce are rol in eficientizarea activitatii, pentru ca are capacitatea de a oferi economii de pana la 30-40 prin functionarea graduala a compresorului. Conditiile climaterice dorite vor fi atinse mult mai rapid, iar ulterior, va fi necesara doar mentinerea acestora, aparatul functionand la capacitate redusa.

Sistemul de filtrare este, de departe, cea mai performanta varianta, eliminand in aer ioni negativ care va improspata aerului, comparabil cu aerul resimtit in mijlocul padurii. In plus, acesta va tine la distanta particulele de praf, polen, mucegai, dar, mai ales, virusuri, bacteriile si alergenii.

Concomitent cu cele doua functii de baza – incalzire si racire, acestora li se alatura:

 • Functia de autocuratare – implica functionarea ventilatorului aproximativ 3 minute dupa incetarea activitatii aparatului, pentru a se usca in totalitate. In acest fel, vei reusi sa tii la distanta bacteriile ori mucegaiul care sunt predispuse sa adere la suprafata sa si, implicit, sa cauzeze mirosuri neplacute.
 • Functia de dezghetare automata – porneste doar atunci cand aparatul este setat pe modul incalzire si presupune dezghetarea ghetii aflate pe unitatea interna.
 • Timer – permite ca aparatul sa functioneze independent de prezenta ta. Este necesara doar setarea orelor cand doresti sa functioneze aparatul, iar acesta isi va face treaba chiar si atunci cand nu te afli acasa.
 • Functia Auto-restart – presupune reluarea automata a activitatii dupa ce a aparat o eventuala problema de alimentare cu energie electrica. Aparatul va relua ultimele setari realizate.
 • Functia de autodiagnoza – implica semnalarea, inca din faza incipienta, a unei eventuale probleme si opreste instant aparatul. Pe display va fi afisat un cod specific oricarui tip de eroare, pe care il vei cauta in manual.
 • Functia Turbo – are rolul de a intensifica activitatea aparatului, astfel incat temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid. Chiar daca initial, consumul ar putea fi unul mai mare, indata ce temperatura a fost atinsa, aceasta va fi mentinuta cu un minim de resurse.
 • Functia de dezumidificare – asemanatoare cu cea de ventilare, presupune functionarea in mod independent de alte functii, si constituie ajutorul de nadejde in eliminarea umezelii din aer, principala responsabila pentru formarea mucegaiului.
 • Modul Sleep/Night – are rolul de a proteja somnul, asigurand cele mai bune conditii. In acest fel, nu te vei mai confrunta cu variatii mari de temperatura, iar aparatul va functiona in regim silentios. Cat despre consum, pe parcursul celor 8 ore vei observa un consum de energie electrica foarte mic.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca sunt foarte multumiti de aparat, acesta fiind potrivit nevoilor lor. Capacitatea este potrivita pentru spatiul de care dispun, iar performantele aparatului sunt cele care i-au impresionat. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Cand iti doresti un aparat de aer conditionat cu adevarat performant, din toate perspectivele, iti recomandam cu incredere aparatul de aer conditionat Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS. Este unul dintre cele mai interesante modele, iar cat despre brand, chiar nu mai exista nicio indoiala asupra produselor sale. Aici poti afla mai multe detalii, dar poti verifica si o oferta de pret foarte interesanta.

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.0/10

Puncte forte

 • filtru performant cu ioni negativi
 • tehnologie Inverter
 • eficienta energetica

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *