22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Carrier 42QHC018DSA Y16 IPLUS

Nu multe persoane reusesc sa suporte cu usurinta verile toride si temperaturile caniculare, de aceea iti recomandam sa te orientezi catre un model de aparat de aer conditionat. Fie ca te afli la birou ori acasa, aparatul de aer conditionat este singurul care te poate salva si iti poate readuce confortul. Daca iti doresti un aparat performant cu o capacitate mare de racire, atunci poti sa te documentezi si despre aparatul de aer conditionat Carrier 42QHC018DSA Y16 IPLUS care vine la pachet cu o serie de functii interesante.

Design

In ceea ce priveste design-ul, unitatea interna este una destul de discreta, avand carcasa alba, astfel ca se va camufla foarte bine pe un perete in acelasi ton. Dispune de un display mascat care va afisa temperatura interioara. Masoara 973 mm lungime, 218 mm latime si 319 mm inaltime, cu o greutate de 11.5 kg.

In acelasi timp, unitatea externa detine urmatoarele dimensiuni: 800 mm lungime, 333 mm latime si 554 mm inaltime, avand o greutate de 38 de kg.

Specificatii

Carrier 42QHC018DSA Y16 IPLUS este un aparat de aer conditionat foarte performante, ce ofera o capacitate generoasa de 18000 BTU, adecvat pentru suprafete cuprinse intre 42 si 53 mp. Totodata, ofera o eficienta energetica impresionanta, fiind incadrat in clasa A++ pentru racire si clasa A+++ pentru incalzire. Ce inseamna efectiv? Consumul acestui aparat va fi unul extrem de redus, iar facturile la curentul electric nu vor fi incarcate cu mult fata de facturile actuale.

Dispune de tehnologia Inverter, responsabila cu optimizarea activitatii aparatului. Astfel, compresorul va functiona gradual, iar conditiile climaterice dorite vor fi atinse mult mai rapid. Indata ce va fi inregistrata temperatura dorit, este suficienta doar mentinerea sa cu un minim de resurse.

Totodata, este prezent si un sistem avansat de filtrare a aerului – Filtru HEPA, filtru ionizare si filtru Cold Catalyst, care vor asigura o purificare completa a aerului.

In plus, cu ajutorul tehnologiei Wi-fi, vei reusi sa controlezi aparatul, cu ajutorul dispozitivelor mobile, descarcand o aplicatie.

Este eficient atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece, datorita functiilor – racire si incalzire, insa in acelasi timp, mai este prevazut cu:

 • Dezumificare- tine la distanta umiditatea din aer, responsabila cu formarea mucegaiului.
 • Sleep –  presupune asigurarea celor mai bune conditii pentru un somn linistit. In acest fel, nu vor exista variatii mari de temperatura, iar aparatul va functiona in regim silentios.
 • Dezghetare automata – se activeaza automat pentru modul incalzire. Presupune dezghetarea unitatii inainte de inceperea activitatii.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului, pentru atingerea conditiilor dorite intr-un timp cat mai scurt. Pe cicluri lungi de utilizare, se inregistreaza economii.
 • Follow Me – transforma telecomanda intr-un termostat de camera, ce va trimite permanent feedback catre unitatea centrala, astfel ca temperatura sa se mentina constanta.
 • Auto-diagnoza – detecteaza inca din stare incipienta o eventuala problema si intrerupe in mod automat activitatea aparatului. Pe display va fi afisat un cod pe care il vei cauta in manualul de utilizare.
 • Auto Restart – se refera la posibilitatea de a isi relua activitatea in mod automat, dupa o pana de curent, conform ultimelor setari facute.
 • Prevenirea curentilor reci de aer – presupune evitarea transmiterii curentilor de aer care sunt incomozi, atunci cand selectezi modul incalzire.
 • Curatare automata – prevede uscarea vaporizatorului dupa incetarea activitatii aparatului, in acest mod nu vei oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata sa.

Nivelul maxim de zgomot atins este de 42 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja acustic.

Parerea clientilor

Cumparatorii s-au declarat multumiti de eficienta acestui aparat si sustin ca nu regreta nicio clipa alegerea facuta. Reuseste sa faca fata cu brio chiar si spatiilor de tip open-space, readucandu-le confortul mult dorit. Mai mult decat atat, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Carrier 42QHC018DSA Y16 IPLUS este un sistem de climatizare extrem de performant si, implicit, eficient, care este capabil sa faca fata spatiilor extinse, datorita capacitatii de 18000 BTU. Mai mult decat atat, este dotata cu functii si tehnologii de ultima ora, care isi vor face simtita prezenta si iti vor readuce confortul. Pentru a vizualiza si o oferta de pret actuala, te invitam sa intri aici.

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.0/10

Puncte forte

 • capacitate mare
 • sistem de filtrare performant
 • eficienta energetica
 • tehnologie Inverter
 • Wi-fi

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *