19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Carrier Xpower Gold 42EQV035M

Carrier nu ne-a dezamagit niciodata, dimpotriva, ne-a demonstrat cu ocazia fiecarui produs lansat, ca tehnologia avanseaza cu pasi repezi, iar ei sunt dispusi sa imbunatateasca si sa aduca noi tehnologii produselor propuse. Carrier Xpower Gold 42EQV035M este un model foarte interesant, gata oricand sa iti aduca confortul mult dorit, dar inainte de toate, iti propunem sa il cunosti mai bine.

Design

Unitatea interna este prevazuta cu un design destul de discret, cu atat mai mult daca va fi amplasata pe un perete alb. Detine afisaj ascuns, unde va fi indicata temperatura din camera. Masoara 790 mm lungime, 235 mm latime si 275 mm inaltime, cu o greutate de 10 kg.

Unitatea externa detine o lungime de 780 mm, latime de 290 mm si inaltime de 550 mm, cu o greutate de 33 de kg.

Specificatii

Aparatul de aer conditionat Carrier Xpower Gold 42EQV035M este un model foarte performant, dotat cu functii interesante, inregistrand o capacitate de 13000  BTU, astfel ca va fi recomandat sa il amplasezi intr-o incapere cu suprafata cuprinsa intre 27 si 38 mp. In ceea ce priveste consumul energetic, aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si A+ pentru incalzire.

Dispune de tehnologia Inverter care va optimiza activitatea aparatului. Acest lucru va fi posibil prin functionarea graduala a compresorului, astfel incat temperaturile climaterice dorite vor fi obtinute mai rapid, ulterior fiind necesara doar mentinerea acestora.

Filtrul de care dispune acest sistem de climatizare are capacitatea de a tine la distanta toate particulele de praf, poluare, dar si alergenii. Este ideal pentru persoanele predispuse sa dezvolte alergii.

Aparatul este util atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece. Il poti seta pe modul racire sau pe modul incalzire si va fi, deopotriva, eficient in ambele situatii. Acestor doua functii de baza, li se adauga:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umiditatii din aer, principala responsabila pentru formarea mucegaiului.
 • Mod silentios – implica un zgomot redus inregistrat in timpul functionarii aparatului.
 • Auto Clean – dupa ce aparatul isi va incheia activitatea, vaporizatorul va fi uscat, pentru a nu feri sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata sa.
 • Auto Restart – permite aparatului sa isi reia activitatea in mod automat, dupa ce s-a produs o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Dezghetarea automata – se activeaza doar pentru modul incalzire.
 • Mod automat
 • Prevenire cureneti reci de aer
 • Mod Eco Sleep – asigura cele mai bune conditii pentru un somn linistiti, fara variatii mari de temperatura, consumul fiind unul cat se poate de redus.
 • Racire rapida – presupune racirea incaperii intr-un timp considerabil mai scurt.

Parerea clientilor

Inca de la inceput, clientii au putut sesiza diferenta intre vechiul aparat si acest aparat de aer conditionat. Sustin ca este de departe unul extrem de eficient, care face fata cu brio oricaror conditii climaterice si reuseste sa restabileasca confortul mult dorit. In plus, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Concluzii

Aparatul de aer conditionat Carrier Xpower Gold 42EQV035M este un produs foarte performant ce vine la pachet cu cele mai diversificate si eficiente functii. Face fata spatiilor extinse, fiind prevazut cu o capacitate rezonabila. Clientii au fost foarte multumiti de eficienta sa, motiv pentru care ii vom acorda un plus de incredere. Aici poti verifica si oferta de pret actuala care este importanta de stiut.

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.2/10

Puncte forte

 • capacitate mare
 • tehnologia Inverter
 • filtru anti alergic

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *