13 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Carrier Xpower Gold 42EQV050M

Indrazneste sa sfidezi vremea caniculara si sa alege cele confortul pe care ti-l poate oferi un aparat de aer conditionat. Modelul depinde de nevoile tale, de suprafata acoperite si de alte aspecte despre care vom discuta in cadrul acestui articol. Aparatul de aer conditionat Carrier Xpower Gold 42EQV050M vine la pachet cu o serie de functii si tehnologii de ultima ora, dispus sa iti aduca numaidecat confortul mult dorit.

Design

Unitatea interna este prevazuta cu o carcasa alba, drept pentru care se va camufla perfect pe un perete in acelasi ton. Masoara 1050 mm lungime, 238 mm latime si 320 mm inaltime, cu o greutate de 13 kg. In acelasi timp, unitatea externa detine urmatoarele dimensiuni: 780 mm lungime, 290 mm laitme si 550 mm inaltime, inregistrand o greutate de 39 kg.

Specificatii

Carrier Xpower Gold 42EQV050M este un aparat de aer conditionat practic si eficient, ce ofera o capacitate ultra-generoasa, de 18000 BTU, adecvat pentru suprafete cuprinse intre 42 si 53 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A+ pentru incalzire.

Dispune de tehnologia Inverter ce prevede imbunatatirea functionarii aparatului. Compresorul va functiona gradual astfel incat temperatura dorita va fi atinsa intr-un timp cat mai scurt, ulterior fiind necesara doar mentinerea sa.

Filtrul din dotare este capabil sa tina la distanta particulele de praf, poluare, chiar alergenii, astfel ca va fi potrivit chiar si pentru persoanele care dezvolta alergii.

Este eficient atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece. Il poti seta atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire. Acestor doua functii de baza, li se adauga si:

 • Dezumidificare – tine la distanta umiditatea din aer pentru a evita formarea mucegaiului.
 • Mod Economic – presupune un consum redus de resurse
 • Auto Clean – presupune mentinerea uscata a vaporitzatorului pentru a nu da sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafta sa, provocand mirosuri neplacute.
 • Auto Restart – presupune reluarea activitatii in mod automat, dupa o eventuala pana de curent, conform ultimelor setari realizate.
 • Mod Silentios – presupune functionarea aparatului in regim silentios.
 • Dezghetare automata – activata doar pentur modul incalzire
 • Auto-diagonoza – detectarea automata a unor eventuale probleme si semnalarea in stare incipienta. Pe display va fi afisat un cod, corespunzator fiecarei probleme, pe care il vei cauta in manual.
 • Mod automat
 • Purificare aer 
 • Eco Sleep – asigura cele mai bune conditii pentru un somn linistit, fara variatii mari de temperatura, cu un consum redus de resurse.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest model de aparat de aer conditionat pe care il considera de departe unul foarte eficient. Reuseste sa faca fata cu bine si celor mai dificile conditii si este potrivit pentru suprafete extinse, open-space. In plus, acestia considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

 Carrier Xpower Gold 42EQV050M face parte din seria aparatelor de aer conditiona ultra-performant care reuseste sa depaseasca chiar si asteptarile celor mai pretentiosi clienti. Este adecvat pentru suprafete mari si are capacitatea de a purifica aerul intr-o masura foarte mare. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret, poti intra aici.

9.4

Pret

8.8/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.3/10

Puncte forte

 • capacitate foarte mare
 • tehnologie Inverter
 • functii diversificate

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *