22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Braun Silk-Expert IPL BD 5009

In ultima perioada de timp, tehnologia a avansat cu pasi repezi, iar doamnele si domnisoarele pot scapa definitiv de parul nedorit atat corporal, cat si facial. Un epilator interesant in acest sens este Braun Silk-Expert IPL BD 5009 despre care vom discuta in continuare. Epilarea definitiva la salon poate fi costisitoare si depaseste, cu siguranta, bugetul multor persoane, de aceea un astfel de aparat care sa iti permita sa scapi definitiv de par chiar la tine acasa, este ideal.

Design

In ceea ce priveste design-ul, este un aparat interesant, avand carcasa alba, cu un maner si o forma special conceputa pentru a putea fi manevrat mai usor. Central, se afla butonul, de unde vei porni aparatului astfel incat sa iti fie la indemana.

Specificatii

Epilatorul Braun Silk-Expert IPL BD 5009 este aparatul ideal pentru a scapa definitiv de parul nedorit de pe corp sau chiar si fata. Epilarea definitiva cu IPL nu este deloc durearoasa si garanteaza rezultate pe termen lung. In plus, sanatatea ta nu va fi pusa in pericol.

Acest aparat cu lumina intens pulsata a fost testat clinic de catre medicii dermatologi, obtinand astfel avizul specialistilor pentru a putea fi utilizat in siguranta.

Modul de alunecare va asigura un tratament foarte eficient, dar si rapid pe suprafete mari, ca de exemplu, pe picioare. Cu ajutorul senzorului integrat, la contactul cu pielea unde zonele sunt mai mici, vei fi sigura ca zona respectiva va fi tratata cu precizie.

In cazul in care ai o piele mai delicata sau, pur si simplu, nu te-ai mai epilat pana acum, poti seta un nivel mai scazut al intensitatii luminii. De asemenea, recomandam aplicarea acestei intensitati si in zonele sensibile cum ar fi zona axilei sau a bikinilor.

Este important sa cunosti urmatoarele aspecte:

  • Nu este necesara achizitionarea bateriilor sau incarcarea aparatului pentru ca acesta functioneaza prin alimentare la priza.
  • Nu este necesara schimbarea periodica a lampilor si nici folosirea unor geluri speciale pentru epilare.
  • Ofera rezultate pana la 6 ani pe corp si 14 ani pe suprafete mai mici, precum glezne, buza superioara sau axila.
  • Aparatul poate fi utilizat pe orice zona a corpului, indiferent ca este mai mult sau mai putin sensibila.

Parerea clientilor

Persoanele care au achizitionat acest aparat, preponderent doamne si domnisoara, sustin ca dupa aproximativ 3-4 sedinte, incep sa se observe rezultatele. Sunt multumiti de eficienta acestui aparat si, cu siguranta, nu s-ar mai intoarce la un aparat normal. In plus, considera raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Epilatorul Braun Silk-Expert IPL BD 5009 este un produs interesant pe care il recomandam cu incredere. De asemenea, pentru a obtine rezultatele scontate, va trebui sa urmariti cu strictete instructiunile din manual. Pentru a verifica si o oferta de pret foarte avantajoasa, intra aici.

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • rezultate pe termen lung
  • mai ieftin decat epilarea profesionala la salon
  • nu afecteaza pielea
  • potrivit pentru orice suprafata si zona

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *