19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Dirt Devil Yazz 1.1

Fiecare dorim sa gasim produsele potrivite cu care sa ne facem treaba eficient. Cu atat mai mult cand vine vorba de curatenie si, mai ales, de aspiratoare. In continuare, vom analiza un alt model foarte eficient si practic in orice locuinta si anume aspiratorul fara sac Dirt Devil Yazz 1.1, asa ca ramaneti aproape.

Design

Aspiratorul dispune de o carcasa de culoare rosie, foarte placuta din punct de vedere estetic. Este prevazut cu doua roti mari ce vor facilita transportarea acestuia dintr-un loc in altul. Fiindca este un aparat destul de mic, va fi usor de depozitat. Cantareste daor 4.5 kg.

Specificatii

Dirt Devil Yazz 1.1 este un aspirator fara sac care ofera o putere de 800 W si este prevazut cu un recipient de colectare al prafului si mizeriei cu o capacitate de 2.5 litri.

Acest aspirator va fi potrivit chiar si pentru spatii inguste, fiind prevazut cu o perie speciala pentru curatarea parchetului.

Poti aspira fara probleme si cu aceeasi eficienta atat suprafete dure cum ar fi gresie, parchet, cat si mochete.

Nivelul maxim de zgomot pe cea mai puternica treapta de viteza, atnge 81 dB.

Parerea clientilor

Clientii recomanda acest aspirator pentru ca reusesc sa curete intreaga casa eficient. Ofera o putere destul de mare, iar accesoriile sunt mai mult decat utile. De asemenea, fiind un aparat mic va fi usor de manevrat, dar si de depozitat. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Dirt Devil Yazz 1.1 este un model de aspirator mic si foarte eficient, cu care iti vei face treaba rapid si eficient. Clientii au fost surprinsi in mod placut de aspirator, chiar le-au depasit asteptarile. Mai mult decat atat, poti achizitiona acest aspirator la un pret foarte avantajos aici.

9

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • fara sac
  • aspirare buna
  • accesorii utile Single-Cyclone
  • tehnologie

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *