19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Dirt Devil Func DD2820-4

Poti face curatenie mai rapid si mai facil, cat timp ai la dispozitie aparatele potrivite. In acest sens, vom discuta cu aspiratorul fara sac Dirt Devil Func DD2820-4 pentru a verifica daca este aparatul adecvat pe care sa te poti baza de fiecare data cand vei avea nevoie. Nu ne ramane decat sa ne urmaresti in continuare pentru a te putea convinge!

Design

Aparatul dispune de un design foarte elegant si placut, carcasa fiind de culoare rosie. Este prevazut cu doua roti mari, care vor facilita transportul aparatului, dintr-un loc in altul.

Specificatii

Dirt Devil Func DD2820-4 este un aspirator fara sac ce ofera o putere de 1000 W si este prevazut cu un recipient de colectare a prafului cu capacitate de 1.5 litri. Pentru ca aparatul nu prezinta sac, va fi foarte usor sa indepartezi murdaria din recipient si sa il cureti. In plus, nu vor mai fi necesare costuri in plus.

Aspiratorul este prevazut cu accesoriu pentru spatii inguste, pentru a putea patrunde chiar si in locurile greu accesibile. De asemenea, prezinta si duza pentru tapiterie, astfel incat sa poti aspira chiar si praful si alte resturi de pe canapea.

Este dotat cu filtru HEPA care va asigura ca aerul sa se pastreze curat.

Nivelul maxim de zgomot produs de acest aspirator, pe cea mai puternica treapta de viteza, este de 82 dB.

Parerea clientilor

Clientii sunt de parere ca este un aspirator rezonabil ce ofera o putere destul de mare, fiind prevazut cu o serie de accesorii utile. Reusesc sa aspire intreaga locuinta fara probleme si sunt multumiti. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Dirt Devil Func DD2820-4 este un aspirator rezonabil care isi face treaba in parametrii optimi, fiind usor de manevrat. Clientii sustin ca isi fac treaba cu el fara probleme si este un produs potrivit nevoilor lor. Aici gasesti o oferta de pret foarte avantajoasa.

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.9/10

Design

8.6/10

Puncte forte

  • putere de aspirare rezonabila
  • accesoriu pentru spatii inguste
  • duza pentru tapiterie
  • dimensiuni reduse

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *