25 iulie 2024
Side by side Beko GN162431ZX

Side by side Beko GN162431ZX

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Beko GN162431ZX

Atunci cand iti doresti un aparat frigorific de ultima generatie, suficient de spatios si cu functii inteligente, fara doar si poate, ar trebui sa iti indrepti atentia, macar pentru cateva momente si catre side by side-ul Beko GN162431ZX. Economic, design elegant si tehnologii diversificate sunt doar cateva elemente ce definesc acest aparat si pe care le vom detalia in continuare, pe larg.

Design

Beko GN162431ZX este dotat cu un design ultra modern si elegant, care se va face cu siguranta remarcat oriunde l-ai amplasa. Este prevazut cu o carcasa eleganta, de culoare argintie, fabricata din inox antiamprenta, avand un display electrocnic LCD foarte intuitiv cu control de tip Touch. De asemenea, cele doua usi detin manere verticale, avand deschidere in oglinda.

Aparatul masoara 179 cm inaltime, 91 cm latime si 72 cm adancime.

Specificatii

Beko GN162431ZX este un side by side excelent, ce inregistreaza un volum total de 544 litri. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, consumul anual fiind estimat la 370 kWh.

Este prevazut cu dispenser pentru apa si gheata pentru a te bucura oricand de apa rece si proaspata, dar si de cuburi de gheata pentru bauturile racoritoare.

Functia Fresh Blue Light este necesara pentru mentinerea efectului de fotosinteza datorta luminii albastre.

Sistemul minimbar push-pull iti va permite un acces mai rapid si mai comod la sticlele din frigider.

Tehnologia unica Neo Frost asigura cele mai bune conditii de pastrare a alimentelor, la un consum cat mai mic de energie, datorita sistemelor separate de racire si anume: Active Dual Cooling si No Frost, prezente in ambele compartimantele ale aparatului.

Nivelul de zgomot este de 43 dB.

Autonomia este de 9 ore, timp in care in cazul unei pene de curent nu vei avea de ce sa te ingrijorezi.

Frigiderul Beko GN162431ZX

 • detine un volum de 386 litri
 • este organizat cu ajutorul a patru rafturi din sticla securizata Safety Glass, dar si un suport pentru usa, unul metalic pentru sticle, un compariment special pentru pastrarea in maxima siguranta a carnii, lactatelor etc, doua compartimente de tipul EverFresh+ ideal pentru depozitarea vegetalelor si patru suporturi montate pe usa
 • este prezenta si functia super-racire

Congelatorul Beko GN162431ZX

 • inregistreaza un volum de 176 litri
 • este prevazut cu cinci rafturi din sticla Safety Glass, tava pentru gheata, doua compartimente suficient de spatioase pentru depozitarea alimentelor ce emana mirosuri puternice, doua rafturi montate pe usa
 • beneficiaza totodata de functia super-congelare
 • capacitatea de congelare este de 13 kg pe parcursul a 24 de ore

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de acest side by side pe care il considera de departe a fi unul eficient. Este suficient de incapator, am spune mult mai incapator comparativ cu combinele frigorifice obisnuite, este foarte bine compartimentata si, fara doar si poate, mentine in cele mai bune conditii alimetnele. Asadar, apreciaza raporatul calitate/pret avatanjos.

Concluzie

Side by side Beko GN162431ZX este alegerea ideala pentru cei ce isi doresc un aparat frigorific incapator, performant, dar si foarte bine organizat. Pastreaza alimentele in cele mai bune conditii si datorita tehnologiilor invoatoare de care dispune. Aici poti consulta si o oferta de pret actualizata propusa de eMAG sau aici poti consulta oferta Flanco.

9.7

Pret

9.3/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.6/10

Puncte forte

 • design ultra elegant
 • sistem NeoFrost
 • dispenser de apa si gheata
 • functie ionizare

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *