25 iulie 2024
Cuptor incorporabil Electrolux EOB2200BOX

Cuptor incorporabil Electrolux EOB2200BOX

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Electrolux EOB2200BOX

Nu ar trebui bugetul sa reprezinte un impediment pentru tine in a iti achizitiona un cuptor eficient pentru o bucatarie cu aspect modern. Un exemplu in acest sens este chiar cuptorul incorporabil Electrolux EOB2200BOX care desi nu putem spune ca exceleaza la vreun capitol, acesta ofera posibilitatea de a gati in parametrii optimi cu un minim de efort.

Design

Design-ul acestui cuptor este destul de clasic, nu putem spune ca are elemente care sa iasa in valoare, insa se incadreaza perfect in orice tip de bucatarie si contribuie la aspectul modern al acesteia. Frontal sunt amplasate trei butoane de unde vei selecta programul dorit.

Cuptorul detine urmatoarele dimensiuni: 59.4 x 59.4 x 56.7 cm ( l x L x A).

Specificatii

Electrolux EOB2200BOX este un cuptor incorporabil electric ce inregistreaza o capacitate generoasa de 70 de litri, ceea ce iti va face posibila desfasoarea a oricarei activitati culinare. De asemenea, este incadrat in cea mai buna clasa de eficienta energetica, A, inregistrand un consum de 0.89 kW pe ora.

Cuptorul este prevazut cu 6 functii care functioneaza excelent.

Timer-ul va fi util pentru a nu uita niciodata de alimente in cuptor si in acest fel sa le arzi.

Grill-ul alaturi de convectia aerului fierbinte vor determina o preparare a bucatilor mari de carne mai eficienta, pentru ca acestea sa devina fragede in interior si crocante la exterior.

Vei putea jongla cu incalzirea inferioara si superioara, pentru o coacere uniforma, in functie de necesitatea pe care o ai.

Treapta pentru pizza te va ajuta sa obtii cel mai pufos si delicios blat de pizza pe care sa il savurezi cu drag alaturi de ceilalti membrii ai familiei.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt extrem de incantati de acest cuptor care le-a atins asteptarile. Sustin ca functioneaza excelent, programele sunt extrem de utile, iar per total, au avut o experienta excelenta cu el. Considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Cuptorul incorporabil electric Electrolux EOB2200BOX acopera o multitudine de nevoi: capacitate mare, nevoia de a te simti in siguranta datorita alimentarii electrice, functionarea in parametrii optimi. Clientii sustin ca este intr-adevar un produs care isi face treaba, motiv pentru care il vom considera un produs de incredere, ce merita achizitionat. Aici ai posibilitatea de a consulta o oferta buna de la eMAG sau aici o alta oferta tentanta de la Flanco.

9.1

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.6/10

Puncte forte

  • capacitate mare
  • pret foarte avantajos
  • treapta pentru pizza
  • timer, grill

Puncte slabe

  • lipsa rotisor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *