24 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Beko RCNA365E20ZXP

Beko RCNA365E20ZXP este o combina frigorifica eficienta ce asigura conditiile optime pentru ca alimentele tale sa fie in deplina siguranta. In principiu, este prevazuta cu functii si tehnologii de ultima ora, insa toate acestea vor fi dezbatute in continuare. Prin urmare, te invitam sa urmaresti acest review si sa afli toate detaliile importante.

Design

Este prevazuta cu un design modern si foarte elegant, carcasa fiind de culoare argintie. Usile sunt prevazute cu manere incorporate, ceea ce consider ca ii confera un plus de eleganta. Pe usa de sus, se afla display-ul LCD prin intermediul caruia vei seta temperaturile.

Dimensiunile combinei sunt de 185.3 x 59.5 x 65 cm (l x L x A).

Specificatii

Combina Beko RCNA365E20ZXP ofera o capacitate totala de 316 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de aproximativ 331 kWh.

Este prevazuta cu sistemul de racire Neo Frost, ceea ce te va scuti de problema formarii ghetii la nivelul peretilor interiori.

Totodata, dispune atat de filtru impotriva mirosurilor. cat si sistem antibacterian, ceea ce va garanta siguranta alimentelor depozitate in interior.

Printre accesorii, se numara suportul pentru sticle, suportul pentru oua si tava pentru gheata.

Autonomia este si ea una destul de mare, ajunge pana la 21 de ore.

Nivelul de zgomot produs este destul de scazut, aproximat undeva la 43 dB.

Frigiderul combinei Beko RCNA365E20ZXP

  • dispune de o capacitate de 219 litri
  • in partea de jos, se afla compartimentul pentru depozitarea fructelor si a legumelor, iar deasupra exista doua rafturi din sticla securizata
  • usa frigiderului este dotata cu trei suporturi din plastic, unde poti depozita alimente de mici dimensiuni, borcane etc

Congelatorul combinei Beko RCNA365E20ZXP

  • ofera o capacitate de 97 litri
  • este organizat cu ajutorul a trei compartimente inchise, ce iti vor permite sa depozitezi alimentele separat in functie de natura lor, astfel incat sa nu imprumute mirosuri si arome
  • capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 5 kg

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca este o combina foarte buna, care isi face treaba in parametrii optimi. Sustin ca ofera o organizare buna, o capacitate suficient de mare pentru nevoile lor si nu au ce sa ii reproseze. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Combina Beko RCNA365E20ZXP este un aparat frigorific eficient, ce isi face treaba in parametrii optimi. Din punctul meu de vedere, este o combina calitativa si merita achizitionata, iar clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta. Aici poti verifica si oferta de pret propusa care este destul de avantajoasa.

 

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • organizare buna
  • pret avantajos
  • sistem NeoFrost

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *