25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Heinner HCF-205NHA+

Heinner HCF-205NHA+ este o lada frigorifica rezonabila, ce reuseste sa asigure conditiile optime pentru alimentele depozitate in interior. In continuare, te invitam sa afli toate detaliile despre acest model si sa te convingi daca este sau nu, alegerea potrivita.

Design

Dispune de un design simplu, avand o carcasa alba. Se incadreaza foarte usor oriunde ai amplasa-o, dimensiunile acesteia fiind de 84.6 x 91 x 55.5 cm (l x L x A), alaturi de o greutate de 34 de kg.

Specificatii

Heinner HCF-205NHA+ este o lada frigorifica prevazuta cu o capacitate de 200 litri. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inreigstrand un consum anul de aproximativ 222 kWh.

Lada este prevazuta cu cos din metal emailat, pentru depozitarea pachetelor mai mici, pentru un acces mai rapid si mai facil la ele.

Capacitatea de congelare pe parcursul a 24 de ore este de 15.5 kg.

Autonomia este de pana la 30 de ore, timp in care alimentele sunt pastrate in cele mai bune conditii daca apare o pana de curent.

Cum nivelul de zgomot nu depaseste 42 dB, atunci nu ai de ce sa iti faci probleme in privinta zgomotului produs.

Parerea clientilor

In principiu, clientii sunt multumiti de acest model de lada frigorifica si declara ca raceste foarte bine. De asemenea, sustin ca este destul de incapatoare pentru nevoile lor si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Lada Heinner HCF-205NHA+ este un model bun si practic, ce asigura conditiile optime pentru alimentele depozitate in interior. Clientii confirma aceste aspecte si s-au aratat foarte multumiti. In plus, aici poti gasi o oferta de pret avantajoasa.

 

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • eficienta energetica
  • pret rezonabil
  • silentioasa

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *