13 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Heinner HCF-317A+

Cauti o combina bine dotata la un pret cat mai avantajos? Iti recomandam sa afli mai multe detalii si despre combina frigorifica Heinner HCF-317A+ ce se dovedeste a fi una foarte practica si eficienta, iar in continuare vom discuta pe larg despre ea, pentru a te putea convinge daca este sau nu, intr-adevar, combina de care ai nevoie si tu.

Design

Aparatul este prevazut cu un design modern, placut, avand o carcasa de culoare alba, display LED intuitiv si doua usi reversibile cu manere integrat si deschidere standar pe partea dreapta. Detine o greutate de aproximativ 70 de kg si masoara 185.5 x 60 x 68.5 cm ( l x L x A).

Specificatii

Heinner HCF-317A+ este o combina frigorifica ce inregistreaza un volum total de 317 litri. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum anual de 307 kWh.

Dispune de sistem de racire Full No Frost, capabil sa impiedice formarea ghetii pe peretii interiori ai aparatului.

Functia EcoMode permite setarea combinei pentru a functiona intr-un mod economic atunci cand lipseste o perioada mai mare de acasa.

Functia speciala de vacanta este potrivita cand pleci in vacanta, fiindca va opri frigiderul din functionare si va ramane doar congelatorul sa ruleze.

Frigiderul combinei Heinner HCF-317A+

  • prezinta o capacitate de 222 litri
  • dispune de patru rafturi din sticla, un compartiment special FreshZone pentru a depozita peste, carne etc, un compartoment special pentru fructe si legume si trei rafturi montate pe usa
  • prezinta iluminare interioara pentru o mai buna vizibilitate

Compartimentul combinei Heinner HCF-317A+

  • inregistreaza un volum de 95 de litri
  • prezinta trei compartimente foarte spatioase pentru a depozita carne, lactate, fructe si legume separat, fara a imprumuta mirosuri si arome intre ele
  • dispune de o capacitate de congelare foarte generoasa, de 15 kg in decursul a 24 de ore

Combina prezinta sistem de avertizare pentru usa deschisa, de aceea vei fi intotdeauna avertizat atunci cand usa va ramane involuntar deschisa.

Este o combina suficient de silentioasa, astfel ca nivelul maxim al zgomotului produs este de 43 dB.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de modul de functionare al acestui frigider si sustin ca raceste foarte bine alimentele. Este suficient de spatios pentru nevoile lor si nu au intampinat niciun fel de probleme de functionare. Mai mult decat atat, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Combina frigorifica Heinner HCF-317A+ este un aparat eficient capabil sa pastreze alimentele in maxima siguranta. Dispune de sistem No Frost, sistem de avertizare al usilor deschise si o capacitate de congelare generoasa. In plus vine la pachet cu un pret atractiv, pe care il poti consulta aici.

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.5/10

Puncte forte

  • sistem No Frost
  • sistem de avertizare a usilor deschise

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *