22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Heinner HF-270A+

Cauti un frigider nou, sigur pentru alimentele tale, dar nu dispui de un buget prea mare? Atunci iti propunem sa te informezi si sa afli tot ceea ce te intereseaza despre frigiderul Heinner HF-270A+. Ar putea fi ceea ce cauti, insa nu inainte de a citi in intregime acest review ce iti pune la dispozitie informatii detaliate si prezentate intr-un mod obiectiv.

Design

Design-ul acestui frigider este destul de simplu, avand carcasa de culoare alba, prezentand doua usi: una pentru frigider si una pentru congelator. Acestea sunt prevazute cu maner incoporat, ceea ce consider ca ii ofera un plus de eleganta. Detine urmatoarele dimensiuni: 168.7 x 55.1 x 55.4 cm (l x L x A).

Specificatii

Heinner HF-270A+ este un frigider cu doua usi, ce inregistreaza un volum total de 270 litri, fiind totodata incadrat in clasa de eficienta energetica A+. Inseamna ca va inregistra un consum destul de redus, consumul anual fiind aproximat la 246 kWh.

Frigiderul propriu zis dispune de o capacitate de 215 litri si este prevazut cu trei rafturi din sticla securizata, foarte rezistenta si un compartiment de legume si fructe. Totodata, prezinta pe usa frigiderului patru suporturi din plastic, unde vei putea depozita sticle, borcane, oua si alte alimentele mici.

Congelatorul inregistreaza o capacitate de 55 de litri si detine un singur compartiment impartit pe jumatate.

Nu este un frigider zgomotos, astfel ca nivelul maxim de zgomot nu depaseste 43 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii considera acest frigider a fi solutia pentru nevoile lor, considerandu-l suficient de spatios si potrivit. Pastreaza in siguranta alimentele si nu a creat niciun fel de probleme. In plus, acestia considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Frigiderul Heinner HF-270A+ este un aparat frigorific care isi face treaba in parametrii normali, iar clientii sustin ca este produsul potrivit pentru nevoile lor. Clientii sunt, la randul lor, multumiti de modul de functionare, iar daca esti interesat de o oferta de pret, poti intra aici.

8.6

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.8/10

Design

8.0/10

Puncte forte

  • pret accesibil
  • consum energetic redus

Puncte slabe

  • capacitate congelator mica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *