19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung RB31FERNDB

Ai nevoie de o combina frigorifica performanta cu o capacitate generoasa? S-ar putea sa fii interesat de combina frigorifica Samsung RB31FERNDB despre care vom discuta mai multe in cadrul acestui review. Te invitam sa afli tot ceea ce te intereseaza despre produsele preferate, fiindca iti punem la dispozitie toate informatiile de care dispunem, intr-un mod cat se poate de obiectiv.

Design

Cu siguranta, punctele forte incep chiar din prima parte si anume design-ul. Este prevazuta cu o carcasa foarte eleganta, de culoare neagra, ceea ce va fi si foarte usor de asortat. Manerele incorporabile ii confera un plus de eleganta, usile fiind reversibile, astfel ca le vei putea monta dupa bunul plac.

Specificatii

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDB ofera un volum total de 310 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Producatorii estimeaza consumul energetic anual la 299 kWh. Astfel, comparativ cu o combina incadrata in clasa A, acest model va inregistra un consum mai mic cu pana la 24%.

O functie foarte interesanta este cea de avertizare sonora atunci cand usile raman deschise. Astfel, nu vei uita niciodata sa inchizi usile corect, ceea ce ar fi putut duce la dezghetarea aparatului.

Pentru o mai buna vizibilitate, a fost prevazut cu becuri led, pentru a vedea mai rapid alimentele din interior.

Dispune de sistem No Frost, capabils a genereze aer rece uniform si impiedica formarea ghetii pe peretii interiori ai aparatului, dar si pe alimente.

Presupune o autonomie generoasa de 20 de ore. Ce inseamna? Atunci cand vei avea probleme cu alimentarea de curent electric, cum ar fi o pana de curent, timp de 20 de ore nu vei avea de ce sa iti faci griji, fiindca alimentele se vor pastra in maxima siguranta.

Detine cateva accesorii foarte utile, cum ar fi suportul pentru sticle, suportul pentru oua si tava pentru gheata.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 39 dB, ceea ce inseamna ca este o combina cat se poate de silentioasa.

Frigiderul combinei Samsung RB31FERNDB

 • ofera un volum de 212 litri
 • prezinta trei rafturi din sticla securizata, foarte rezistenta, iar unul dintre acestea este glisabil, ceea ce iti va oferi un plus de confort, atunci cand doresti sa ajungi la alimente mai mici
 • in partea de jos, se afla compartimentul pentru fructe si legume, ce vor fi mentinte proaspete un timp indelungat
 • usa este prevazuta cu patru suproturi unde vei putea depozita recipiente de mici dimensiuni, oua, borcane si asa mai departe

Congelatorul combinei Samsung RB31FERNDB

 • presupune un volum net de 98 de litir
 • detine trei compartimente inchise, ceea ce va facilita depozitarea alimentelor separat, in functie de origine, ina cest mod fiind evitat schimbul de mirosuri si arome
 • capacitatea de congelare este de 12 kg in decursul a 24 de ore

Parerea clientilor

Clientii sunt extrem de incantati de acest produs si sustin ca este suficient de incapator, bine organizat, dar si silentios. Pastreaza alimentele in cele mai bune conditii, ceea ce este cel mai important. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Combina Samsung RB31FERNDB este un aparat foarte performant si eficient, ce se bucura de o notorietate ridicata in randul cumparatorilor. Dispune de o organizare foarte buna, functii performante si, totodata, este economica. In plus, vine la pachet cu un pret avantajos raportat la calitatea sa, pe care il poti verifica aici.

9.6

Pret

9.3/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.6/10

Puncte forte

 • compartimentare buna
 • sistem No Frost
 • functie avertizare usi deschise
 • sistem Multiflow
 • design deosebit

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *